Friocard site-ul
cardiolog

Friocard – prezentare generală a produsului, indicații de utilizare, beneficii. Friocard este disponibil pe Amazon sau la farmacia Catena?

NumeFriocard🌿
Compoziție✅100% natural. Pe bază de extracte de aquilegia, frasin de munte, păducel, melisa și ace de larice
Forma produsuluiPulbere
Condiții de depozitare✅Produsul trebuie depozitat la o temperatură care să nu depășească 25°C. De asemenea, nu trebuie ținut la îndemâna copiilor.
Condiții de eliberareFără prescripție medicală
Condiții de licențăDisponibil pe site-ul oficial al producătorului
LivrareÎn orice țară din lume, inclusiv în România
Disponibilitate pe Amazon și în farmaciiNu
Timp de livrare3 până la 12 zile
AccesibilitateDisponibil pe site-ul oficial
Preț159 RON🔥

Hipertensiunea arterială este una dintre problemele majore ale omenirii. Cel mai important, este dificil de combătut, dar acum există un medicament excelent pe piață care vine într-o formă convenabilă de pulbere – Friocard.

Este un produs care poate ajuta cu simptomele și cauzele acestei afecțiuni. Principalul motiv pentru care consumatorii aleg acest produs este de a restabili complet funcția cardiovasculară. În această recenzie, veți afla adevărul despre Friocard, cum ar trebui să fie luat și de ce mulți consumatori îl aleg.

Ce este Friocard, la ce folosește?

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este ce este Friocard și cum funcționează.

Este un medicament care vă poate îmbunătăți sănătatea, vă poate normaliza sistemul cardiovascular și poate îmbunătăți și alte puncte importante pentru a învinge hipertensiunea. Cele mai frecvente simptome ale hipertensiunii arteriale sunt oboseala ridicată, somnolența, amețelile, durerile de cap și greața. Remediul ajută la ameliorarea simptomelor, restabilind astfel organismul.

Acesta este scopul medicamentului – un sprijin mai bun pentru ca organismul să lupte împotriva diverșilor factori asociați cu hipertensiunea.

Friocard medicament

Compoziția Friocard, ingrediente, ce conțin?

În plus, este important să înțelegem ce conține Friocard care poate îmbunătăți starea întregului organism. Mai jos puteți citi despre ingredientele din produs și despre efectele pozitive pe care le pot avea asupra organismului.

ComponentaAcțiune
Extract de AquilegiaPermite normalizarea ritmului cardiac, reduce stresul asupra SNC și minimizează apariția amețelilor și a leșinului.
Extract de RowanAjută la subțierea sângelui, reducând probabilitatea formării cheagurilor de sânge și are, de asemenea, o funcție de întărire vasculară.
Extract de păducelAjută la scăderea tensiunii arteriale și normalizează contracția mușchiului cardiac.
Extract de melisaVă permite să stabilizați performanța inimii și a vaselor de sânge și să vă normalizați tensiunea arterială.
Extract de ac de lariceCurăță ficatul de deșeuri și toxine și reduce, de asemenea, glicemia și colesterolul „rău” din pereții vasculari.

Toate ingredientele Friocard menționate mai sus normalizează toate procesele importante din corpul uman, îmbunătățind astfel starea organismului.

Friocard contraindicații Are efecte secundare?

Merită menționat faptul că Friocard nu are contraindicații. Acest lucru a fost dovedit în testele efectuate de cele mai bune organizații din Uniunea Europeană și din SUA. Toate rezultatele au fost documentate și sunt disponibile pe site-ul oficial al produsului.

În plus, nu au fost raportate efecte secundare ale Friocard, dar merită să vă consultați medicul dacă sunteți hipersensibil la anumite ingrediente. De asemenea, nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Friocard pentru a lua, prospectul (prospect), instrucțiuni, dozaj

Pentru ca medicamentul să vă ajute, vă recomandăm să studiați prospect Friocard care vine cu pachetul. Principalele puncte sunt următoarele:

 1. Se dizolvă 1 pliculeț în 250 ml de apă fiartă necarbogazoasă.
 2. Produsul trebuie luat dintr-o dată, fără a-l împărți în porții, după masă.
 3. Remediul trebuie administrat zilnic pe toată durata cursului (30 de zile), o dată pe zi.

Toate celelalte detalii pot fi găsite în instrucțiunile de utilizare, care, așa cum am menționat mai sus, sunt disponibile în interiorul ambalajului produsului.

Friocard beneficii, cât de eficient este, proprietăți, cercetare?

Medicamentul are multe beneficii pentru a ajuta la problemele de hipertensiune arterială. Acest lucru a fost descoperit în urma unor cercetări în cele mai bune laboratoare din Uniunea Europeană și din Occident – în special din SUA.

După ce a prezentat rezultate bune la testele privind compoziția fizico-chimică și a testat activitatea sa pe voluntari, au fost obținute toate licențele. Ulterior, autoritățile de stat au aprobat vânzarea produsului în România prin emiterea de permise și licențe speciale.

Studiile clinice cu medicamentul au arătat rezultate excelente, cu eficacitate ridicată la pacienții cu hipertensiune arterială. De exemplu, 98% dintre voluntarii care au luat parte la studiu și-au normalizat tensiunea arterială, iar simptomele însoțitoare au încetat complet. Toți respondenții au observat efectul timp de 3 luni după încheierea tratamentului. Merită adăugat că 100% dintre respondenți nu au avut reacții adverse.

Friocard prospect

Pro și contra Friocard

Medicamentul are o listă lungă de avantaje și câteva dezavantaje, pe care le puteți vedea mai jos:

Pro

 • vă permite să luptați eficient împotriva diferitelor simptome ale hipertensiunii, precum și să combateți cauzele hipertensiunii;
 • are o compoziție exclusiv naturală, realizată din materii prime de calitate;
 • nicio reacție adversă;
 • producătorul a pus un preț minim pe produs, astfel încât acesta să fie accesibil pentru mulți români.
 • comanda este livrată destul de repede – între 3 și 15 zile de la plasarea comenzii. Timpul depinde de numărul de comenzi la un moment dat.

Contra

 • produsul nu poate fi găsit în farmacii sau pe site-uri precum Amazon și Catena;
 • Vânzarea de produse contrafăcute – falsuri – a crescut.

Preț Friocard

Compania a încetat să mai colaboreze cu diverși intermediari, inclusiv farmacii, care vindeau produse contrafăcute la prețuri exagerate. Toată lumea va putea cumpăra produsul doar de pe site-ul oficial al companiei la un preț adecvat. Prețul actual al Friocard în România este de 159 RON.

De unde pot cumpăra Friocard ? de pe site-ul oficial ?

Toată lumea va putea alege de unde să cumpere produsul, dar vă sfătuim să nu cumpărați din alte locuri decât sursa oficială. Adevărul este că firma a încetat să mai lucreze cu intermediarii, așa că nu veți putea găsi originalul de la ei.

Compania a încetat să mai lucreze cu farmaciile, deoarece acestea vindeau produsul la un preț exagerat. Friocardul original, la un preț optim, poate fi găsit pe site-ul web, al cărui link este disponibil în recenzia noastră.

Pot să cumpăr Friocard de pe site-ul Catena?

Nu veți putea găsi produse Friocard pe Catena, deoarece compania de produse nu mai lucrează cu ei. Se vând din ce în ce mai multe produse contrafăcute care nu fac parte din dezvoltarea oficială a produsului.  În plus, la momentul cooperării, prețul Friocard pe Catena era mult mai mare decât pe site-ul oficial al companiei.

Pot să cumpăr Friocard pe Amazon?

De asemenea, nu este posibil să cumpărați produsul original Friocard pe Amazon, deoarece compania a încetat să mai lucreze cu astfel de piețe. Au fost vândute o serie de produse contrafăcute, pe care site-ul continuă să le vândă și în prezent. Prin urmare, vă recomandăm să cumpărați numai de pe site-ul oficial al companiei.

Pot să cumpăr Friocard de pe site-ul Emag sau Dr.Max?

De asemenea, producătorul a refuzat să coopereze cu alte site-uri web, așa că nu puteți găsi Friocard la Emag și Dr.Max. Motivul este exact același ca și în celelalte cazuri – vânzarea de produse contrafăcute care nu corespund calității producției. În plus, prețul Friocard era considerabil mai mare pe site-ul Dr.Max decât pe celelalte site-uri prezentate.

Friocard in farmacii

Pot să cumpăr Friocard de la o farmacie?

Corporațiile farmaceutice au început să realizeze că un astfel de produs nu poate fi ieftin și au crescut prețul produsului de mai multe ori. Compania a reacționat negativ la acest demers și a suspendat furnizarea de Friocard către farmaciile din țară. Astfel, vânzările se fac doar pe site-ul oficial al producătorului.

Este posibil să existe stocuri de Friocard în farmaciile Tei, dar producătorul nu poate garanta calitatea. Prin urmare, este responsabilitatea dumneavoastră să cumpărați acest produs de pe alte site-uri web. De asemenea, merită remarcat faptul că prețul restanțelor Friocard este de câteva ori mai mare la farmacia Tei.

Friocard pulbere de pulbere comentarii reale ale utilizatorilor, forum

Trebuie remarcat faptul că există multe recenzii reale ale Friocard pe internet în aceste zile, care sunt foarte pozitive. Nu am găsit aproape niciun feedback negativ despre acest produs. Vom lăsa câteva dintre opiniile despre Friocard pe forumurile de mai jos, pentru a le putea citi.

„Când am fost diagnosticată cu hipertensiune, a fost un coșmar. Medicul meu mi-a prescris Friocard și a spus că mă va ajuta cu problema mea. În cele din urmă, s-a dovedit a fi corect, iar testele mele s-au normalizat după curs. Mulțumesc foarte mult dezvoltatorului pentru o soluție atât de interesantă la problema mea!”

Sergiu Florea, 48, București

„Pe măsură ce îmbătrânesc, problemele mele de sănătate se agravează. Am început să realizez acest lucru când am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială. Am decis să caut pe internet o soluție și am găsit Friocard. A fost capabil să mă ajute cu problema mea, vă mulțumesc foarte mult pentru acest produs minunat.”

Titu Greceanu, 53, Cluj-Napoca

„După ce am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, am început să caut o soluție la această problemă. Un prieten mi-a recomandat Friocard. A reușit să mă refacă, readucându-mi astfel corpul pe drumul cel bun.”

Vitalie Lupu, 62, Timișoara

„Sufăr de hipertensiune arterială de multă vreme și am încercat între timp multe medicamente. Dar numai Friocard a eliminat problema în mod corespunzător. Tensiunea mea arterială nu mai crește și pot să mă întorc la ceea ce făceam înainte.”

Andrei Talaitha, 67, Sibiu

„Am avut un atac de cord asociat cu hipertensiunea și medicul mi-a recomandat Friocard. Am început să o iau, mi-am revenit rapid și tensiunea arterială ridicată nu mai este o problemă.”

Crina Doina, 65, Oradea

Friocard recenzii ale medicilor

În plus față de opiniile cumpărătorilor reali ai produsului, ar trebui să citiți și recenziile medicilor despre Friocard. De asemenea, am decis să includem în recenzia noastră câteva dintre recenziile pe care le-am găsit pe internet.

„Friocard este o soluție completă în lupta împotriva hipertensiunii. După ce l-am cumpărat, am citit instrucțiunile și am început să îl folosesc. În cele din urmă, a reușit să mă ajute cu problema mea. Îl recomand tuturor pentru tratament și pentru uz preventiv.”

Răzvan Chițu, medic cardiolog, experiență de 12 ani, Timișoara

„Recomand Friocard pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. Este alcătuit numai din ingrediente naturale de calitate care vindecă toate tipurile de cauze ale bolii.”

Valentin Mihalache, medic generalist cu 10 ani de experiență, Cluj-Napoca

„Friocard este un ajutor ideal în tratamentul hipertensiunii. Compoziția și forma sa este una dintre cele mai convenabile în zilele noastre. Îl recomand rudelor și pacienților mei.”

Andrei Stănescu, cardiolog, experiență 8 ani, București
Friocard pareri

Este Friocard de lucru sau o înșelătorie?

Datorită calității produsului, mulți utilizatori scriu recenzii excepțional de pozitive despre acest produs medicinal incredibil. Cu toate acestea, există o serie de recenzii negative care sunt lăsate de consumatori care susțin că Friocard este o înșelătorie. Principalele motive sunt următoarele:

 1. Unii oameni cumpără falsuri de pe site-uri de stânga.
 2. Unii utilizatori nu sunt dispuși să urmeze instrucțiunile din pachet.
 3. Un anumit procent de oameni nu cred în produsele care se vând pe internet, considerând că dacă un produs nu se găsește la vânzare într-o farmacie, înseamnă un singur lucru – produsul este de proastă calitate.

Cu toate acestea, toate motivele descrise mai sus nu sunt obiective și produsul este într-adevăr o opțiune de calitate pentru a face față hipertensiunii. Friocard funcționează așa cum susține producătorul.

Friocard video

Întrebări frecvente

Ce este Friocard și la ce folosește?

Friocard este o pulbere care este folosită pentru a învinge o afecțiune precum hipertensiunea.

De unde pot cumpăra Friocard?

Friocard nu poate fi cumpărat din farmacii, deoarece compania a încetat să mai colaboreze cu acestea. Produsul poate fi găsit doar pe site-ul oficial al companiei.

Cine produce Friocard ?

Friocard este fabricat de Guardian Botanicals, un producător farmaceutic de top la nivel mondial.

Câte pliculețe conține o cutie de Friocard ?

Există 30 de pliculețe de Friocard în interiorul pachetului pentru 1 ciclu complet de tratament.

Author

Simona Vișoiu
Medic specialist cardiolog, cu competență in ecocardiografie transesofagiană (specială) și ecografie vasculară. Formare în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Bucucuresti si este doctorand și asistent de cercetare în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București. Este membră al Consiliului de Genomică Cardiovasculară al Societății Europene de Cardiologie, având ca arie de interes: cardiomiopatii, boli cardiace genetice, insuficiența cardiacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *