Keramin pentru unghii
Sănătate

Keramin – prezentare generală a produsului, indicații de utilizare, beneficii. Keramin este disponibil pe Amazon sau la farmacia Catena?

TitluKeramin🌿
Compoziție✅sulf;
✅acid salicilic;
✅ulei de arbore de ceai;
✅vitamine și minerale.
Preț179 RON🔥
Cum se utilizeazăCrema se aplică pe pielea curată cu mișcări de masaj de mai multe ori pe zi
Evaluare⭐5/5
Timp de livrare1-3 zile

Keramin este o cremă pe bază de plante dezvoltată pentru combaterea micozelor (boli fungice) ale picioarelor și unghiilor. Ciuperca piciorului este una dintre cele mai frecvente boli dermatologice. Apare cel mai adesea în locuri publice (plaje, săli de sport, săli de gimnastică, piscine, dușuri, saune, saloane de bronzare, magazine de încălțăminte și saloane de pedichiură) sau prin purtarea șosetelor sau pantofilor altor persoane.

Datorită formulei naturale a lui Keramin, puteți obține o ușurare instantanee și puteți scăpa de ciuperci în cel mai scurt timp.

Ce este Keramin și la ce folosește?

Să încercăm să aflăm ce este Keramin, ce ingrediente conține și cum funcționează. Este o cremă cu o compoziție naturală care luptă eficient împotriva infecțiilor fungice:

  • diferite tipuri de micoze (candida, dermatofitoză, onicomicoză);
  • keratomicoze (pitiriazis și herpes zoster variegat);
  • epidermomicoze (epidermofitoza piciorului, tricofitoza, rubrofitoza, microsporia, phavus);
  • tegumente.

Componentele cremei asigură un efect cumulativ. Acestea acționează din interior spre exterior asupra problemei, deoarece pătrund adânc în dermă și în placa unghiei, distrugând radical ciuperca.

Keramin – pentru ce este?

Crema are o acțiune complexă:

  • dezinfectează picioarele;
  • distruge ciupercile;
  • Oprește inflamația și descuamarea;
  • ameliorează roșeața, durerea, mâncărimile și arsurile;
  • deodorizează, elimină mirosurile neplăcute;
  • Înmoaie și îndepărtează părțile deteriorate ale plăcii unghiei;
  • hidratează și înmoaie pielea;
  • activează regenerarea țesuturilor deteriorate ale unghiilor, vindecă fisurile;
  • Îmbunătățește aspectul unghiilor și al pielii;
  • întărește sistemul imunitar și crește rezistența organismului la infecții, prevenind astfel reinfectarea.
Keramin unguent

Compoziția Keramin, ingrediente, ce conțin?

Știind ce conține Keramin, este mai ușor de învățat despre mecanismul său de acțiune.

Crema conține:

  1. Sulf. Puternice proprietăți antibacteriene, antiseptice și astringente. Ucide bacteriile patogene, oprește mâncărimile și previne reapariția bolii.
  2. Acid salicilic. Are un puternic efect antiinflamator și antiseptic. Ucide coloniile fungice, favorizează exfolierea celulelor moarte și formarea de țesut conjunctiv nou.
  3. Ulei de arbore de ceai. Ameliorează roșeața și mâncărimile. Ameliorează rapid starea generală prin inhibarea creșterii ciupercilor și eliminarea simptomelor neplăcute.

În cremă sunt adăugate și vitamine și minerale, care hrănesc pielea și au un efect benefic asupra stării acesteia.

Toate ingredientele din Keramin au fost atent selecționate de oamenii de știință pe baza studiilor privind patogeneza a peste 6.000 de infecții fungice diferite. Rezultatul este o formulă unică, capabilă să distrugă toate tipurile de ciuperci nu numai la suprafața pielii, ci și în interiorul corpului.

Crema este fabricată folosind materii prime ecologice. Acesta este supus unei prelucrări speciale pentru a-și păstra toate proprietățile benefice.

Keramin contraindicații Are efecte secundare?

Datorită compoziției naturale a Keramin, nu există efecte secundare și nici reacții alergice la utilizarea cremei.

Singura contraindicație pentru Keramin este intoleranța individuală la ingrediente.

Keramin acceptă, prospectul (prospect), instrucțiuni, dozaj

Conform prospectului Keramin din ambalaj, aplicați crema în strat subțire de 2-4 ori pe zi (întotdeauna înainte de culcare, înainte de a vă încălța și după ce ați vizitat locuri publice) pe pielea picioarelor și frecați-o ușor cu mișcări de masaj. În afară de piele, tratați spațiile interdigitale și plăcile unghiilor (atât cele bolnave, cât și cele sănătoase).

Un tratament zilnic este suficient pentru îngrijirea preventivă. În plus, se recomandă utilizarea cremei după ce mergeți la plajă, la piscină sau la sala de sport.

Este esențial să schimbați șosetele, pantofii, prosoapele și lenjeria de pat înainte de a începe tratamentul.

Rezultatele sunt de obicei vizibile după 3-4 zile, dar pentru a obține un efect permanent și pentru a eradica complet ciuperca, Keramin trebuie utilizat în mod regulat timp de o lună. Dacă este necesar, cursul tratamentului poate fi prelungit.

Pentru a evita o recidivă, se recomandă repetarea tratamentului după șase luni.

Keramin beneficii, cât de eficient este, proprietăți, cercetare?

Înainte de a fi pusă în vânzare, crema a fost supusă unor teste clinice pe 1.500 de voluntari și a fost supusă unor cercetări în cele mai bune laboratoare din Europa și SUA. Ca urmare, a primit toate aprobările și certificatele necesare care confirmă eficacitatea și siguranța sa.

Toți participanții la studiu au reușit să scape de ciuperci și de simptomele neplăcute. În plus, 82% dintre voluntari au raportat o îmbunătățire semnificativă a stării pielii picioarelor lor. Pielea era mai netedă și mai elastică, nu mai existau crăpături și transpirația era mai redusă.

Keramin prospect

Pro și contra lui Keramin

Pro

  • se absoarbe rapid, nu lasă pete pe haine;
  • elimină problema din fașă;
  • este eficient în cazul micozelor, onicomicozelor și a tegumentelor;
  • crește rezistența organismului, prevenind astfel recidivele;
  • nu creează dependență și nu provoacă sevraj;
  • are un efect cumulativ;
  • are un efect deodorant și elimină mirosurile neplăcute;
  • accelerează vindecarea fisurilor;
  • nu irită pielea;
  • pot fi utilizate în scopuri preventive;
  • nu dăunează organismului, nu provoacă alergii;
  • are o compoziție 100% naturală;
  • are un preț accesibil;
  • livrarea se efectuează în cel mai scurt timp posibil.

Contra

  • nu este disponibil în farmacii;
  • există o mulțime de falsuri pe site-urile Amazon și Catena.

Keramin preț

Datorită refuzului producătorului de a lucra cu farmaciile și cu alți intermediari, costul cremei a fost menținut la un nivel cât mai scăzut posibil, făcându-l accesibil pentru toți consumatorii.

Prețul actual al Keramin în România este de 179 RON. Producătorul organizează adesea promoții și reduceri pe site-ul său.

De unde pot cumpăra Keramin de pe site-ul oficial?

Din cauza apariției frecvente a produselor contrafăcute și a majorărilor excesive de preț la Keramin, producătorul a încetat să îl mai livreze farmaciilor. Prin urmare, puteți cumpăra numai crema originală garantată pe site-ul oficial.

Pot să cumpăr Keramin de pe site-ul Catena?

De asemenea, producătorul Keramin a încetat să mai furnizeze Catena, deoarece site-ul a început să vândă adesea falsuri. Prin urmare, acesta nu este responsabil pentru produsele pe care le cumpără de acolo. În plus, prețul lui Catena este extrem de supraevaluat la Keramin.

Pot să cumpăr Keramin pe Amazon?

Producătorul nu mai colaborează cu Amazon, care, de asemenea, vinde adesea falsuri. Dacă vedeți Keramin pe Amazon, ar trebui să evitați o astfel de achiziție din cauza riscului ridicat de a fi înșelat și de a cumpăra un produs inutil de deșeuri, care poate fi, de asemenea, dăunător pentru organism.

Pot să cumpăr Keramin de la o farmacie?

De asemenea, Keramin nu este vândut în farmacii. Companiile farmaceutice nu doresc să vândă produsul la prețul producătorului și doresc să maximizeze marjele de profit pentru a obține profit. Prin urmare, compania de antimicotice a decis să înceteze colaborarea cu farmaciile pentru a menține prețul produsului la un nivel optim.

Keramin crema farmacia Tei

Keramin cream comentarii reale ale utilizatorilor, forum

„Periodic, picioarele mele erau afectate de infecții fungice, ceea ce era foarte neplăcut. Am folosit o varietate de creme. Acestea au oprit temporar problema, dar în curând ciuperca a reapărut. Un prieten mi-a recomandat să cumpăr Keramin. În decurs de o săptămână, unghia a fost refăcută, iar îngălbenirea, mâncărimea și mirosul neplăcut au dispărut.”

Voileta Belododia, 53, Constanța

„Mă confruntam în mod constant cu un disconfort cauzat de mâncărimi între degetele de la picioare și dureri enervante. Este imposibil de descris ușurarea pe care am simțit-o deja după prima utilizare a Keramin.”

Estera Luca, 48, Iași, Craiova

„După ce am mers la piscină, unghiile mele s-au îngălbenit și pielea picioarelor a început să se descuameze. Am încercat diferite remedii, dar după un timp infecția a revenit. Într-o zi am citit pe internet câteva recenzii reale despre Keramin și am cumpărat crema. Problema a dispărut și pot purta din nou sandale fără rușine.”

Brindusa Tilea, 37, Alba Iulia

„Unghiile mele s-au îngălbenit, au devenit urâte și fragile, iar pielea a început să mi se cojească și să mă mănânce. Nu știam ce să fac și am început să caut pe internet. Pe un forum despre Keramin am găsit informații despre cremă, confirmate de recenzii pozitive, și am comandat imediat crema. Am putut vedea rezultatele în a treia zi.”

Veronica Adamache, 28 de ani, Baja Mare

„Am împrumutat pantofi de la o colegă pentru o nuntă. După un timp, pielea de pe picioare s-a îngroșat, iar mirosul de pe picioare era insuportabil. M-am dus la medic și mi-a recomandat Keramin. Am început să-mi tratez pielea cu crema și după câteva zile am scăpat de problemă.”

Brigita Brătianu, 25, Sibiu

Recenzii Keramin de către medici

„Este foarte frecvent ca oamenii să se infecteze cu dermatofiți atunci când vizitează săli de sport sau piscine sau poartă pantofii altor persoane. Acestea sunt ciuperci de mucegai care trăiesc în unghii și în stratul cornos al pielii, hrănindu-se cu cheratină. În acest fel, ele provoacă boli fungice – micoze. Keramin poate ucide drastic infecția, recenziile medicilor confirmă eficacitatea cremei în combaterea bolilor fungice.”

Petru Vianu, dermatolog, experiență de 25 de ani, Nedlak

„Ingredientele din Keramin pătrund adânc în piele și curăță calitativ organismul de agenții patogeni. O singură cură de tratament este suficientă pentru a învinge infecția. Dar le recomand pacienților mei să repete terapia în decurs de un an, în scop preventiv.”

Alexandreina Gabor, medic dermatolog, experiență de 12 ani, Craiova

„Infecțiile fungice ale unghiilor și picioarelor provoacă multe simptome neplăcute și afectează foarte mult calitatea vieții. Multe tratamente au fost dezvoltate pentru a combate ciupercile, dar, pe baza experienței pacienților mei, pot spune cu certitudine că unul dintre cele mai bune produse este Keramin. Acesta ameliorează rapid simptomele clinice și repară țesuturile deteriorate. În plus, este complet sigur și nu are contraindicații, deoarece are o compoziție naturală.”

Marius Ghiță, micolog, experiență de 7 ani, Eforie
Keramin pareri

Keramin funcționează sau este o înșelătorie?

În ciuda numărului mare de recenzii pozitive, există și recenzii negative online. Autorii acestora susțin că Keramin este o fraudă, deoarece nu au obținut niciun efect atunci când au folosit crema.

Astfel de afirmații sunt cauzate de faptul că oamenii

  • cumpărați de pe site-uri dubioase unde se vând falsuri;
  • nu urmați instrucțiunile;
  • nu aveți încredere în medicamentele care nu pot fi cumpărate în farmacii.

Keramin funcționează cu adevărat, ceea ce este confirmat de certificatele obținute din studiile clinice și de numeroasele recenzii pozitive. Vă puteți convinge singuri dacă cumpărați crema de pe site-ul oficial și urmați instrucțiunile.

Keramin video

FAQ: Întrebări frecvente

Ce este Keramin și la ce folosește?

Keramin este o cremă pentru tratamentul infecțiilor fungice ale picioarelor. Acesta ucide ciuperca, previne dezvoltarea ei ulterioară, elimină simptomele neplăcute și scapă de mirosul neplăcut.

Produsul Keramin funcționează cu adevărat?

Eficacitatea cremei a fost confirmată de rezultatele studiilor clinice și de numeroase recenzii pozitive. Principalul lucru este să cumpărați produsul de pe site-ul producătorului și să urmați cu strictețe instrucțiunile.

Cât costă Keramin?

Prețul actual al cremei pe site-ul producătorului este de 179 RON. Periodic, există promoții și reduceri.

Cum se utilizează Keramin?

Aplicați crema pe pielea curată și pe unghiile de la picioare de mai multe ori pe zi. Se masează pe piele cu mișcări de masaj.

Author

Ana Brigitta Mihai
Dr. Ana-Brigitta Mihai este medic specialist dermatovenerologie. Și-a desfășurat pregătirea în rezidențiat în cadrul Secției Clinice de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina, București, perioadă în care a câștigat burse de studiu la variate cursuri de formare profesională, conferințe și congrese de specialitate din Europa și din țară. A participat în diverse acțiuni de voluntariat, atât in domeniul medical privat cât și în proiecte de conștientizare și informare, precum “Euromelanoma day” – campanie pan-Europeană de informare asupra cancerului cutanat, prevenției și tratamentului acestuia. În sfera de interes profesional se regăsesc dermatoscopia, dermato-oncologia, infecțiile cu transmitere sexuală. Crede în echipele multi-disciplinare alături de care dorește cea mai bună abordare a pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *