Zenidol original
Sănătate

Zenidol – prezentare generală a produsului, indicații de utilizare, beneficii. Zenidol este disponibil pe Amazon sau la farmacia Catena?

Denumirea medicamentuluiZenidol🌿
Indicații de utilizareBolile fungice ale picioarelor
Efectul pe care îl are✅elimină manifestările clinice ale bolii fungice a piciorului
✅minimizează riscul de reinfectare
✅ucide agenții patogeni și îi împiedică să se înmulțească în continuare
Efecte secundarenu au fost identificate
Contraindicații❎intoleranță individuală la componentele cremei
❎sarcina și alăptarea
❎copii cu vârsta sub 18 ani
Cost169 RON🔥
Evaluare⭐️5/5

Zenidol este o dezvoltare unică a uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume, creată pentru a trata bolile fungice ale picioarelor. Se prezintă sub forma unei creme. Cu toate acestea, spre deosebire de multe alte produse topice, nu numai că elimină simptomele bolii, dar acționează și asupra mecanismelor de dezvoltare a acesteia. Datorită acestui fapt, agenții patogeni nu se mai înmulțesc și nu mai pot provoca astfel de patologii la acest pacient. Este important faptul că Zinedol acționează asupra tuturor tipurilor de microorganisme, indiferent de ciclul de dezvoltare și de grupul acestora.

Ce este Zenidol , pentru ce este?

Ce este Zenidol?

Este un medicament universal pentru tratamentul bolilor fungice ale picioarelor. Este format exclusiv din ingrediente naturale. Extractele de plante elimină în mod eficient toate simptomele neplăcute ale bolii, precum și combaterea acesteia pe bază patogenetică. Ca urmare, ciuperca încetează să mai crească și să se înmulțească, limitându-și nutriția și oxigenarea, ceea ce duce inevitabil la moartea ei. În plus, crema creează pe piele condiții în care microorganismele nu pot trăi pentru o perioadă lungă de timp. Este important ca, în ciuda unui astfel de efect pronunțat și sistemic al medicamentului, să nu existe niciun efect advers asupra altor organe și sisteme corporale.

Zenidol creme

Pentru ce este Zenidol?

Pentru a înțelege de ce Zenidol este atât de eficient în tratamentul piciorului atletului, trebuie să menționăm efectele sale pozitive:

 • Combate dezvoltarea și înmulțirea microorganismelor patogene;
 • hidratează pielea și, în același timp, previne hiperhidroza;
 • Elimină uscăciunea și îngroșarea pielii;
 • Îndepărtează crăpăturile, scamele și ridurile;
 • previne formarea de calusuri grosiere;
 • Elimină mirosurile neplăcute, mâncărimile și arsurile.

Un număr atât de mare de efecte pozitive, combinate cu siguranța absolută a cremei, fac din aceasta produsul de alegere pentru tratamentul bolilor fungice ale picioarelor.

Compoziția Zenidol, ingrediente, ce conțin?

Industria farmaceutică dispune de numeroase preparate sintetice pentru tratamentul piciorului atletului. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele au doar un efect local și toate simptomele reapar la ceva timp după ce tratamentul s-a încheiat. Și având în vedere numărul de efecte secundare și contraindicații pe care le au, nu este permisă aplicarea frecventă a acestor produse. Observând această problemă, producătorul a decis să creeze o cremă unică, care va consta exclusiv din ingrediente naturale – Zenidol. Acestea sunt cele care, potrivit dezvoltatorului, ar trebui să combată eficient problema și să nu aibă un efect negativ asupra altor organe și sisteme.

Deci, ce conține Zenidol?

 1. Uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural cu proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice. Ingredientele descompun structura ciupercilor, inhibă funcțiile lor vitale, neutralizează sporii patogeni și previn reinfectarea.
 2. Extractul de conopidă – activează imunitatea locală și crește rezistența organismului la agenții patogeni. Nu numai că ucide ciupercile, dar reface și structura pielii, accelerează creșterea unghiilor și le face mai puternice.
 3. Extract de ienupăr – are proprietăți antifungice pronunțate. Acesta poate fi utilizat chiar și în cazul infecțiilor rezistente. Ca și uleiul de arbore de ceai, are proprietăți antibacteriene și antivirale datorită conținutului ridicat de fitoncide.
 4. Complex de vitamine și minerale. Conținutul de vitamine A, E, C ajută la întărirea imunității locale, la înmuierea și hidratarea pielii. Împreună cu micronutrienții (zinc, seleniu) asigură un efect antioxidant. Prin neutralizarea radicalilor liberi, acestea restabilesc echilibrul acido-alcalin al celulelor, ceea ce reprezintă un fel de protecție împotriva infecțiilor.
 5. Aminoacizi. Aminoacizii din cremă ajută la restabilirea integrității pielii în cazul fisurilor și al crăpăturilor.

Zenidol contraindicații are efecte secundare?

De asemenea, practic nu există contraindicații pentru Zenidol. Numai dacă sunteți hipersensibilizată la unul dintre ingredientele sale nu este recomandată aplicarea cremei. În timpul sarcinii și alăptării, utilizarea Zenidol este posibilă dacă beneficiul pentru mamă este mai mare decât riscul pentru făt. Dacă este necesară utilizarea cremei la copii cu vârsta sub 18 ani, este obligatoriu să se obțină aprobarea unui specialist.

După cum s-a menționat mai sus, principalul obiectiv al producătorului a fost de a crea un tratament antiparazitar unic. Acest lucru înseamnă că, pe lângă faptul că este foarte eficient, trebuie să fie și complet sigur. Soluția la această problemă este reprezentată de extractele de plante din cremă. Astfel, efectele secundare pe care Zenidol nu le provoacă. Nu creează dependență și puteți și ar trebui să îl utilizați de câte ori este necesar pentru o vindecare completă.

Zenidol prospect

Zenidol pentru a lua, prospectul (prospect), instrucțiuni, dozaj

Pentru a obține un efect terapeutic de lungă durată, aplicați Zenidol cremă de 2-3 ori pe zi pe pielea afectată sau în zona unghiilor. Se recomandă purtarea de mănuși pentru a minimiza riscul de infecție în alte zone. După aplicarea cremei, mâinile trebuie spălate bine cu apă și săpun și tratate cu o soluție dezinfectantă. Durata de utilizare este stabilită individual.

Este strict interzisă depășirea dozei recomandate în prospectul pentru Zenidol. Acest lucru poate provoca o serie de efecte secundare.

Beneficiile Zenidol, cât de eficient este, proprietăți, cercetare?

Produsul inovator a fost dezvoltat în cele mai bune laboratoare din Europa și SUA, folosind tehnologie de ultimă generație. Datorită lor și, bineînțeles, eforturilor oamenilor de știință, a fost creat un produs farmaceutic atât de eficient. Pentru a verifica siguranța și eficiența medicamentului, acesta a fost testat mai întâi pe echipamente, apoi pe animale. Și numai după obținerea unor rezultate pozitive în aceste etape, pe voluntari. Au fost selectate câteva sute de persoane cu diferite grade de micoză. Oamenii de știință au dat fiecărei persoane medicamentul și i-au explicat cum să îl folosească. Rezultatele au fost sintetizate pe parcursul tratamentului și după finalizarea acestuia. Aproape toți subiecții au fost mulțumiți de efectul cremei, în timpul examinării microbiologice a racletelor de picior nu au fost găsiți paraziți, nu au rămas nici simptome ale bolii. Pe baza datelor obținute în cadrul studiilor, Zenidol a fost autorizat și certificat pentru introducerea în medicina practică.

Pro și contra lui Zenidol

Nu este un secret că nu există un produs farmaceutic perfect. Fiecare dintre produsele dezvoltate are atât avantaje, cât și dezavantaje. Zenidol nu face excepție.

Pro

 • preț accesibil;
 • ingrediente naturale;
 • eficiență ridicată;
 • ușurința de utilizare;
 • fără efecte secundare;
 • numărul minim de contraindicații;
 • Universalitatea acțiunii;
 • livrare rapidă.

Contra

 • nu este disponibil în farmacii;
 • nu este posibil să achiziționați produsul de pe piețele populare.

Zenidol preț.

Aproape imediat ce crema a început să fie vândută, prețul acesteia a început să varieze foarte mult. De exemplu, prețul Zenidol în România a variat între 100 și 1.000 de lei. Consumatorii, crezând că vor cumpăra produsul original la o sumă mare, au cheltuit o mulțime de bani pentru a-l cumpăra, fără să știe că cea mai mare parte a acestor bani era formată din marje de profit. Pentru a reduce costul medicamentului pentru public și pentru a-l menține accesibil, producătorul a restricționat vânzarea cremei pe toate piețele de desfacere. Începând de astăzi, produsul poate fi comandat doar de pe platforma companiei de medicamente. Prețul actual este de 169 de lei.

De unde pot cumpăra Zenidol de pe site-ul oficial?

Înainte de a cumpăra Zenidol, producătorul recomandă vizitarea site-ului oficial al companiei. Acesta precizează în mod clar că produsul original nu este disponibil în farmacii sau pe internet. Tot ceea ce puteți găsi acolo este o contrafacere a cremei reale. Și prețul Zenidol, chiar dacă nu este original, va fi de multe ori mai mare.

Zenidol creme in farmacia

Pot să cumpăr Zenidol pe site-ul Catena?

Mulți oameni din România aleg Catena pentru a căuta și cumpăra medicamentul. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece este ușor să găsiți medicamentul pe site și să comparați prețurile. Dar dacă vă decideți să cumpărați Zenidol, nu este disponibil pe Catena. Motivul este reprezentat de contrafaceri care au apărut pe această platformă. În mod firesc, efectele lor pozitive asupra organismului nu se discută. În plus, prețul Zenidol pe Catena, depășește prețul produsului original de 3-4 ori.

Pot să cumpăr Zenidol pe Amazon sau Dr. Max?

Situația este similară cu Zenidol pe Amazon. Vânzătorii lipsiți de scrupule, după ce au decis să facă bani de pe urma dezvoltării inovatoare, au început să crească prețurile. Iar atunci când compania de dezvoltare a oprit majorările suplimentare, vânzătorii au găsit o altă sursă de cumpărare. Astfel, pe site au apărut falsuri la un preț foarte mare.

Vânzătorii de Zenidol de pe Dr.Max au fost mai vicleni. De asemenea, aceștia ofereau falsuri drept produse originale, dar nu măreau prețul, ci ofereau reduceri. 50% pentru al doilea produs, 70% pentru al treilea. Cumpărătorii i-au crezut și, deși nu era la fel de scump, au cumpărat produsul ineficient.

Pot să cumpăr Zenidol de la o farmacie?

Zenidol nu este, din păcate, nici el nu este disponibil în farmacii. Proprietarii lanțurilor farmaceutice, ca și alți oameni de afaceri și comercianți cu amănuntul, au decis, de asemenea, să facă bani din această cremă și au crescut prețul marjelor de profit. Ca urmare, prețul Zenidol în farmaciile Tei a depășit 1.000 de lei. Firește, nu toată lumea își poate permite un medicament atât de scump. Toate acestea au avut un impact negativ asupra vânzărilor și asupra reputației generale a cremei. Producătorul a decis apoi să nu mai furnizeze produsul și să mențină dezvoltarea sa la dispoziția tuturor.

Zenidol cream comentarii reale ale utilizatorilor, forum

Dacă vă îndoiți de eficacitatea cremei, vă sugerăm să citiți câteva recenzii reale despre Zenidol:

„Zenidol a fost cumpărat pentru mine de către soția mea. Nu am vrut să o folosesc mult timp, dar nu mai aveam puterea să mă lupt cu ciuperca. Și asta pentru un motiv întemeiat. Crema este excelentă. Funcționează. Am testat-o pe mine însumi.”

Andrei Manolescu, 45, Brașov

„După ce am citit forumul despre Zenidol, am decis să comand leacul miraculos. Pentru mine a funcționat. Toate simptomele ciupercii au dispărut. Îl recomand.”

Ana Florea, 38 de ani, București

„Zenidol este un remediu excelent. Este bun pentru micoza picioarelor. Nu am mai avut o exacerbare de cinci luni. Un record pentru mine.”

Bogdan Stan, 49, Oradea

„Zenidol este cel mai bun medicament pentru picioarele tale. Funcționează de la prima utilizare. Simptomele dispar aproape instantaneu. Îl recomand.”

Andrei Andronescu, 53, Sibiu

„Trebuie să port cizme de cauciuc la serviciu, așa că ciupercile nu sunt ceva neobișnuit pentru mine. Am încercat totul. Totul fie nu funcționează, fie are o mulțime de efecte secundare. Până când am încercat Zenidol. Funcționează foarte bine, delicat, fără reacții nedorite. Sunt mulțumit.”

Silvia Munteanu, 36 de ani, Constanța
Zenidol pareri

Zenidol comentarii de către medici

În plus față de comentariile pozitive de la clienții recuperați, puteți găsi, de asemenea, recenzii ale medicilor pentru Zenidol.

„Zenidol este un tratament excelent pentru micoză. Mi-a fost prescris de atâtea ori și efectul este întotdeauna uimitor. Îl recomand.”

Mihaela Florea, podiatru, 12 ani de experiență, Iași

„Îmi place Zenidol pentru versatilitatea sa. Chiar înainte de a obține rezultatul scrapie, pot prescrie crema și pot fi sigur de rezultat. Este pur și simplu excelent.”

Cristina Florea, dermatolog, 17 ani de experiență, Oradea

„În ceea ce mă privește, principalul avantaj al Zenidol este că este sistemic. Efectul cremei este de lungă durată, fără efecte secundare și cu contraindicații minime. Cred că acesta este un rezultat excelent.”

Adela Oprea, dermatovenerolog, 25 de ani de experiență, București

Are Zenidol de lucru sau este o înșelătorie?

Zenidol, ca orice alt medicament nou și frecvent utilizat, are multe recenzii. Unii spun că este eficient și funcționează bine, în timp ce alții nu sunt de acord și lasă comentarii care spun „Zenidol este o înșelătorie”. Noi am acordat o atenție mult mai mare acestui din urmă aspect. Iată câteva motive pentru astfel de opinii: unii nu citesc instrucțiunile pentru medicament și aleg incorect dozajul, alții, fără a asculta sfatul producătorului, cumpără crema în farmacii sau pe Amazon, alții nu cumpără deloc produsul, deoarece nu cred în medicamente de pe Internet. Din fericire, aceste persoane sunt rare. Majoritatea oamenilor sunt mulțumiți de produs și scriu că Zenidol funcționează.

Zenidol video

FAQ: Întrebări frecvente

Ce este Zenidol și pentru ce este?

Este un medicament universal pentru tratamentul piciorului atletului.

Produsul Zenidol funcționează cu adevărat?

Crema funcționează. Dacă informațiile de mai sus nu vă conving, încercați și dumneavoastră.

Cât costă Zenidol?

Prețul actual al cremei este de 169 de lei.

Cum să luați Zenidol?

Aplicați crema pe piele de 2-3 ori pe zi.

Author

Ana Brigitta Mihai
Dr. Ana-Brigitta Mihai este medic specialist dermatovenerologie. Și-a desfășurat pregătirea în rezidențiat în cadrul Secției Clinice de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina, București, perioadă în care a câștigat burse de studiu la variate cursuri de formare profesională, conferințe și congrese de specialitate din Europa și din țară. A participat în diverse acțiuni de voluntariat, atât in domeniul medical privat cât și în proiecte de conștientizare și informare, precum “Euromelanoma day” – campanie pan-Europeană de informare asupra cancerului cutanat, prevenției și tratamentului acestuia. În sfera de interes profesional se regăsesc dermatoscopia, dermato-oncologia, infecțiile cu transmitere sexuală. Crede în echipele multi-disciplinare alături de care dorește cea mai bună abordare a pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *