momente grele

Nu trec prin moment chiar atat de bune

Pe malul unui lac cu 40 de oameni care jonglează cu băuturi reci, o tonă de carne sfârâind încontinuu de dimineaţă şi muzică la maxim, soarele ce ne bate în căpăţâni şi voie bună cât cuprinde….
Greu! Foarte greu, să mor! Ştiu, este un chin, sper să îl pot suporta până la capăt.

Noi am venit chipurile la pescuit iniţial. Sigur. Cred că peştii ăia şi-au luat traistele în spinare şi au emigrat în Congo de la gălăgia noastră. Băieţii numai la undiţe n-au stat, au avut mai mult de lucru cu vreo 2 navete de Gogele de mâl cu care s-au luat la trântă.

Pe la 12 o parte din băieţi au făcut rost de o barcă să ieşim un pic pe apă. Ne-am înghesuit vreo 8 inşi înăuntru, băieţii şi-au suflecat mânecile şi au dat la vâsle pe rând, cu al meu nea Hao cârmaci. Pe la jumătatea lacului, unui prieten mort de beat i s-a năzărit să ne arunce în apă, pe mine şi pe încă o prietenă. Glumiţă cică. Amator şi el, habar nu avea cu cine se pune.

S-a ridicat în picioare pregătit să ne ia şi să ne arunce din barcă, venind ameninţător spre noi. Oamenii care erau cu noi au încercat să îl ia cu frumosul, să îl facă să îşi bage minţile-n cap, nea Hao deja simţeam cum îi creşte tensiunea, ăsta nimic. Cât de penibil e ca cineva să facă o glumă proastă, mai ales când soţul sau soţia celui vizat este de faţă? Ăştia îi spuneau să ne lase în pace, el tot Batman, trăgându-ne de mâini pentru a ne ajuta să facem cunoştinţă cu apa.

La un moment dat, văzând că nu o scot la capăt cu el şi treaba era serioasă, îi zic:

– Măi nebunule, cum vrei să mă arunci pe mine în apă? Eu, o doamnă? Şi cum ai vrea să ne arunci în jegul ăla? îi zic, arătând undeva în spatele lui.

Ameţitul, în naivitatea lui, s-a uitat spre unde îi arătasem. Moment în care i-am fript un mare brânci şi l-am aruncat în apă. S-a trezit instant din beţie, ameţeala l-a părăsit subit din cauza apei care era gheaţă, apoi s-a suit repede în barcă ajutaţi de alţi câţiva prieteni.

De 3 ore nu mai vorbeşte cu mine, spunând că el glumea şi nu ne-ar fi făcut nimic. L-am lăsat în supărarea lui.

Hai dicstracţie plăcută şi vouă. Vă pupă vaca.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

Poti folosi urmatoare HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>