unitatea de cazare decebal din bucuresti

Pasi pentru reconditionarea unui hotel impozant

Probabil veti ramane surprinsi sa observati faptul ca atmosfera reuseste deseori sa capete o importanta turistica mult mai pregnanta decat serviciile pe care le pune la dispozitie un spatiu de cazare. Cu siguranta ati fost in repetate randuri suficient de motivati sa identificati o destinatie noua de vacanta, acesta fiind un lucru perfect normal. Totusi, o data cu materializarea planurilor de concediu ati observat ca de multe ori ajungeti in postura de a va intoarce la statiunile si spatiile de cazare care v-au fost pe plac la momentul respectiv.

Motivele pentru care alegem sa revenim in locatiile care ne-au gazduit odinioara vacantele de familie sunt lesne de inteles, iar din aceasta cauza suferim enorm in momentul in care observam ca acestea se deterioreaza treptat sub o conducere defectuoasa sau prin prisma faptului ca hotelul respectiv isi pierde din popularitate in detrimentul unor locatii mult mai noi si amenajate in stilurile decorative care si-au castigat recent simpatia in randul turistilor. O locatie care va persista sub radarul dumneavoastra pentru o lunga perioada de timp este unitatea de cazare Decebal din Bucuresti, in ultimu timp aceasta fiind supusa unor ample proceduri de reconditionare. Scopul principal al tentativelor de reamenajare isi are originea in conceptele care ghideaza activitatea acestei unitati de cazare.

Conducerea este constienta de importanta pe care o detine imaginea hotelului si din aceasta cauza alege sa investeasca sume importante pentru oferirea celor mai bune conditii. Schimbarile ating simultan planul designului interior, insa exista si modificari centrate asupra exteriorului. Fiecare segment este important pentru confortul pe care il resimte turistul in momentul vizitei, acesta fiind si punctul de plecare pentru care s-au construit sala de conferinte, incaperile pentru organizarea si gazduirea evenimentelor festive, precum si restaurantul a la carte care va pune la dispozitie preparate gastronomice, adevarate delicii culinare pentru o vacanta de vis. Artificiile optime pentru imbunatatirea aspectului interior acopera detaliile ornamentale din cadrul camerelor.

Daca sunteti un client fidel probabil sunteti la curent cu strategia pe care o abordeaza hotelul Decebal in amenajarea incaperilor. Fiecare camera este personalizata intr-o maniera aparte, primul impact vizual al clientului fiind un aspect deosebit de influentabil pentru modul in care se va simti pe toata intinderea sejurului. Pe de-o parte avem planul cromatic, un adevarat impuls care va trezeste simturile. Imaginati-va cum o sa va simtiti in momentul in care pasiti pragul unei camere care emana prin toti porii prospetime, curatenie si liniaritate din punct de vedere al elementelor de mobilier. O lenjerie de pat cu imprimeu minimalist si un set fluid de perdele voalante din satin, ambele explorand un degrade cromatic acvatic vor fi exact artificiile care vor aduce inca din incipit o atmosfera joviala, un decor menit sa va gazduiasca frumoasele zile de vacanta.

Planul exterior are in mod definitoriu un aport cel putin la fel de important precum ambianta interioara, iar din acest punct de vedere sunt efectuate lucrari de izolatie cu polistiren expandat, o alternativa viabila pentru maximizarea confortului termic pe parcursul perioadelor mai reci. In Bucuresti temperaturile ajung cu siguranta la minime care pot pune probleme mari sistemelor de incalzire, motiv pentru care unitatile de cazare se ingrijesc inca din timpul verii pentru a optimiza si economisi din consumul energetic inregistrat in zielele friguroase de iarna. Exista si alte optiuni de izolatii pentru cladirile impozante din centrul Bucurestiului, variantele cu vata minerala si celuloza generand costuri mai mari la implementare. Nu se permit greseli la acest nivel, deoarece calificativele unitatilor de cazare sunt in stransa legatura cu modul in care evolueaza anual conditiile interne si externe oferite turistilor. Ei bine, administratia hotelului Decebal din Bucuresti a decis ca acesta este un factor destul de important pentru impresia pe care locatia lor o reflecta asupra clientelei si astfel s-au demarat proiecte echilibrate de reconditionare.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

Poti folosi urmatoare HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>