garderoba copiilor

Planificarea garderobei copiilor

Noii parinti primesc de obicei multe hainute drept cadou. Din nefericire multe dintre acestea nu sunt foarte utile sau populare pentru copii, insa pentru a evita aceasta situatie puteti realiza o lista cu articole de pe site-ul unui magazin online de imbracaminte copii astfel incat sa primiti articole de care aveti nevoie si sa completati cu hainutele necesare.
Desi imbracamintea copiilor poate fi o investitie nesatisfacatoare pentru ca vor fi purtate pentru putin timp deoarece copilul creste repede, trebuie sa existe un echilibru intre confort, siguranta si utilitate. Sosetele, lenjeria, pijamalele trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru ca iau contact direct cu pielea celor mici pentru mult timp in decursul unei zile.

Odata ce micutul incepe sa mearga nevoile lui in materie de vestimentatie se schimba. Incetarea folosirii scutecelor si programul zilnic diferit schimba si modul in care alegeti hainutele, ele trebuind sa se adapteze activitatilor noi. Cu cat au mai multa independenta de miscare copiii au nevoie si de haine mai durabile. Incepand cu varsta de 3 ani si proportia copului incepe sa se schimbe, de aceea cateva tricouri colorate si salopete sunt ideale pentru tinutele de joaca.

Salopetele sunt foarte recomandate pentru ca datorita bretelelor ajustabile pot fi purtate mai mult timp decat o pereche obisnuita de pantaloni care vor ramane mici mai repede. Pentru hainutele purtate in fiecare zi asigurati-va ca alegeti numai modele care se pot spala in masina de spalat.

Copiii sunt mai sensibili la schimbarile de temperatura, de aceea trebuie sa aveti pregatite cateva jachete care se inchid in fata cu fermoar sau cu nasturi si pe care copiii le pot imbraca fara ajutor. Garderoba va fi completa numai dupa ce veti adauga si accesorii pentru copii precum ghiozdanele colorate cu imprimeuri, gentute, palarii, sepci si fulare sau baticute asortate tinutei.

Alegand numai produse de calitate, dar care arata si atractiv pentru cei mici veti reduce substantial timpul necesar imbracarii, iar cei mici vor avea mai mult timp pentru joaca si vor fi mereu multumiti de hainutele pe care le poarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *