Posibilitati de finantare – bazele sportive cu gazon sintetic

Investitia intr-o baza sportiva bazata pe amenajarea de terenuri sintetice este intotdeauna o idee buna de afacere. Puteti construi terenuri de fotbal, tenis sau multisport pentru a fi inchiriate doritorilor si pasionatilor acestor discipline. Este un serviciu adus comunitatii pentru ca, pe langa petrecerea catorva ore facand miscare, este un loc potrivit pentru socializare si educare in spirit sportiv. De clienti, cu siguranta nu veti duce lipsa, important va fi planul de afacere in care includeti costurile investitiei , perioada de amortizare a acesteia si facilitatile bazei sportive, foarte importante pentru o buna reclama pentru a va atrage clienti.

Trebuie sa fiti constienti ca amenajarea propriu zisa a terenurilor nu este suficienta. O baza sportiva este completa daca veti amenaja garduri si plase de protectie, vestiare cu grup sanitar, evetual si cu sauna, instalatie de iluminare pe timp de noapte pentru a va spori incasarile de la clienti in special vara, cand odata cu lasarea serii, gradele Celsius permit desfasurarea unei activitati sportive. Iarna, cand temperaturile descurajeaza jocul de fotbal sau de tenis, este recomandat sa investiti in acoperirea terenurilor cu baloane tensiostatice pentru protejarea terenului si atragerea clientilor chiar si pe durata sezonului rece. Alcatrans va ofera solutii complete de amenajare a unei baze sportive, important este ca dumneavoastra sa identificati solutia cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, alaturi de planul de atragere a clientilor pentru ca afacerea sa genereze profit.

In cazul in care nu aveti fonduri suficiente si cautati alte surse de finantare, puteti apela cu incredere la programele Guvernului Romaniei de sprijinire a initiativei antreprenoriale, programele comunitare de finantare POSDRU, Programul operational sectorial regional (POR REGIO) sau Programul ational pentru Dezvoltare Rurala (PNDR). Bazele sportive pe baza de gazon artificial reprezinta o idee competitiva de afaceri, generatoare de profit pe termen lung. Depinde de initiativa dumneavoastra in ce masura veti avea succes.