termopane

Prelungirea duratei de folosire a termopanelor

Probabil va este cunoscut faptul ca multe companii care comercializeaza tamplarii din PVC pretind ca acestea nu necesita niciun fel de intretinere ulterioara. Desi este adevarat ca PVC-ul ca material in sine rezista si 10000 de ani inainte sa se degradeze, elementele din otel si zinc au nevoie de diferite operatiuni de intretinere pentru ca in general in cel mult 10 ani cedeaza de la sine fara intretinere, trebuind inlocuite.

Contactand o firma de reparatii termopane care sa inspecteze tamplariile si sa ia masurile necesare pentru a preveni sau inlatura defectiunile, beneficialti de cheltuieli suplimentare minime si pastrarea calitatilor produsului mult timp dupa ce iese din garantie.

Alte situatii in care puteti solicita serviciile de reparatii sunt daca firma care va garanteaza tamplaria s-a retras de pe piata, daca produsul iese din garantie ori, lucru cunoscut de putine persoane, avand in vedere ca profilele din PVC ale tamplariei sunt garantate pentru 10 ani, dar celelalte parti componente metalice numai pentru 12 luni. Incheind un contract cu o firma care repara termopane veti anula riscul deteriorarii ireversibile a tamplariei si necesitatea inlocuirii ei, dar si cheltuieli mari neprevazute.

De multe ori comerciantii de tamplarii confruntati cu o defectiune incearca sa va convinga ca aceasta este ireparabila si ca tamplaria trebuie inlocuita in intregime. Investitia suplimentara este evident foarte mare, dar imaginati-va impactul pe care il are asupra mediului un deseu care se deterioreaza in 10000 de ani.

Alegand consultanta unei firme de reparatii termopane specialistii va vor recomanda piese compatibile cu orice tip de ferestre si usi. Calitatea accesoriilor va fi selectata astfel incat reaparitia problemei sa fie evitata pe viitor si veti primi si vizite periodice, odata pe an sau la 2 ani pentru ca problema initiala, dar si altele, sa nu reapara, iar mediul interior sa beneficieze de confortul acustic si termic promise initial.