Rugaciunea si meditatia - pentru o imunitate spirituala

Rugaciunea si meditatia – pentru o imunitate spirituala

Adesea, cand mergem la rugaciune sau meditatie, facem acest lucru atunci cand vrem ceva. Deci, pledam si cersim si incercam sa imaginam ceea ce ne dorim, dar cu toate acestea exista o lupta, o lupta pentru a extrage ceva.

Pe de alta parte, daca am intelege ca rugaciunea si meditatia sunt acolo unde ne alimentam, am merge bine, numai de dragul de a fi in acea stare.

Cand ne rugam si meditam in spirit, ne umplem cu o energie spirituala puternica care ne directioneaza, imbunatateste si ne indeplineste dorintele si multe altele. Cu cat ramanem mai mult in rugaciune, cu atat acumularea de energie spirituala este mai mare, ceea ce ne sporeste si mai mult puterea spirituala, intarindu-ne la randul nostru imunitatea spirituala.

Este posibil ca unii dintre voi sa fie greu de petrecut mai mult de cateva minute rugandu-se. Cel mai bun mod de a sustine, precum si de a beneficia de o sesiune de rugaciuni extinsa, este sa o planificati pe segmente.

Incepeti prin a va ruga si a multumi pentru ceea ce aveti deja, in fiecare aspect al vietii voastre. Urmariti acest lucru cu rugaciune pentru lucruri mai specifice pe care doriti sa le aduceti in viata voastra. Apoi urmeaza rugaciunea pentru altii apropiati si dragi. Puteti urmari acest lucru cu afirmatii care construiesc forta si credinta.

Petreceti cat mai mult timp cufundat cu bucurie in fiecare segment de rugaciune. Daca ati acordat cel putin zece minute fiecarui segment, veti vedea ca ati petrecut cu usurinta 40 de minute in rugaciune.

Dupa 40 de minute de timp neintrerupt, multi oameni isi dau seama instantaneu ca se simt un pic mai mult in pace. De asemenea, isi dau seama ca au un sentiment mai mare de calm mental, precum si un sentiment de a fi mai energizat.