copii cu sania

Sania din lemn – bucurie pentru copii si parinti

Iarna este suficient sa cada cativa fulgi de zapada si tot peisajul se schimba, parculetele se acopera cu zapada si toate pantele terenului sunt luate cu asalt de copii mari si mici. Pentru a fi siguri ca si copilul dumneavoastra este pregatit pentru prima zapada cumparati-i din timp o sanie lemn cu design clasic, dar care este mereu la moda,  pentru ca odata cu depunerea zapezii stocurile din magazine se epuizeaza in cateva ore.

O sanie traditionala are toate componentele principale din lemn stratificat rezistent, presat prin laminare pentru a fi extrem de durabil si sigur, chiar la contactul cu zapada. Desi lemnul este de esenta tare, saniuta este foarte usoara pentru a fi manevrata facil si de catre copii, parinti sau bunici. Suprafetele de alunecare sunt dublate cu elemente metalice pentru a asigura o alunecare usoara si pentru a proteja lemnul de zgarieturi.

Saniutei ii poate fi atasat un spatar tot din lemn, iar pentru o mai buna protectie a copilului, mai ales la varste mici si cand este mai frig, puteti folosi si sacul imblanit care este vandut impreuna cu sania. Acesta are fete din material impermeabil, rezistent la vant si interior captusit cu blanita pentru a fi calduros si moale. El se inchide cu un fermoar si se prinde cu capse de cadrul saniei. Designul tine cont de toate detaliile astfel incat veti putea agata o sfoara pentru tras pentru confortul parintilor.

Saniuta este accesoriul ideal pentru iarna. Daca de exemplu obisnuiti sa schiati, iar copiii sunt prea mici pentru a tine pasul cu dumneavoastra, ii puteti instala confortabil intr-osanie din lemn care este suficient de stabila pentru partie. Puteti atasa sania la o bicicleta sau o puteti lua in plimbarile zilnice pentru ca dumneavoastra sa va miscati mai confortabil, iar cel mic sa aiba parte de o experienta inedita si distractiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *