Schimabrile productive duc la evolutie - I

Schimabrile productive duc la evolutie – I

Daca vrei sa-ti stapanesti viata, trebuie sa vina mai intai disponibilitatea ta de a stapani schimbarea.
Ce este mai greu sa ramaneti la fel sau sa schimbati?

Schimbarea este o forta mereu prezenta si constanta a naturii. Natura fizicului este schimbarea.

Cand rezistam schimbarilor, cautam sa intelegem si sa obtinem cunostinte. Viata este calatoria noastra de crestere interioara.

Cand ne impiedicam impotriva a ceva, avem potentialul de a afla mai multe despre acel eveniment si persoana respectiva.

Rezistenta noastra poate fi un mod de a spune noua insine sa incetinim si sa luam un moment pentru a intelege circumstanta.

Cand ne predam schimbarii, suntem in fluxul natural al vietii. Calatoria catre stapanirea schimbarii este calatoria evolutiei interioare.

Educatia mea a inceput de timpuriu: m-am nascut intr-o familie in care abuzul era raspandit si apoi in anii mei de scoala mi s-a oferit a doua sansa intr-o casa iubitoare si consecventa.

Maturitatea mea adulta era plina de durere emotionala. Partea stralucitoare a fost ca prin ea, am inceput sa inteleg cum pot sa rup modelele familiale si sa-mi evoluez modul de a gandi.

Am vrut sa trec dincolo de a supravietui doar pentru a inflori si a prospera. Am devenit consilier pentru a-mi aprofunda intelegerea si am inceput sa ii ajut pe ceilalti sa inteleaga aceasta calatorie pe masura ce pun lucrurile in practica in propriul meu mediu.