Top 5 locuri de vizitat în Japonia

În fiecare an, tot mai mulți oameni vizitează Japonia pentru a descoperi cultura bogată a acestei nații insulare. În timp ce Tokyo rămâne cea mai populară destinație, în Japonia există mult mai mult decât capitala lor. Există multe nestemate nedescoperite care vă așteaptă să le vizitați. Iată primele cinci cele mai bune locuri de vizitat în Japonia despre care nu toată lumea știe!

1. Nara

Nara, situată la o scurtă călătorie cu trenul în afara celuilalt oraș mare al Japoniei, Osaka, este plină de istorie incredibilă. Atracția principală este templul Todaiji. Construită în anul 752, Todaiji a deținut recordul pentru cea mai mare clădire din lemn din lume până de curând. Atracția principală este o statuie Buddha din bronz de 15 metri înălțime. În interiorul templului, veți găsi, de asemenea, nara lui Buddha, o postare cu o gaură în ea. Legenda spune că dacă te descurci, vei avea 1.000 de ani de noroc.

2. Gifu

Gifu în inima Japoniei oferă spa-uri luxoase, cu o atmosferă tradițională. Există multe destinații frumoase în Gifu în sine, care sunt obligatorii pentru oricine dorește să vadă Japonia veche. Orașul Takayama este atât de perfect conservat, ca și cum ai face un pas înapoi în timp. Puteți vedea chiar și noaptea de pescuit tradițional de cormoran. Pentru cei care doresc să se relaxeze, stațiunea de izvoare termale Gero este ultima în relaxarea naturală.

3. Ishigaki

Ishigaki este locul perfect pentru cei care caută o atmosferă de vacanță fără sfârșit. La vest de Okinawa, este locul celor mai frumoase plaje din Japonia. În timpul zilei, vă puteți bucura de surf, soare și nisipuri ale plajelor sau drumeții în apropiere de Muntele Nosoko.

4. Osaka

Kyoto este renumit la nivel mondial pentru eleganța, tradiția și maniera de oameni. Osaka, vecinul său, merită lumina reflectoarelor pentru că este pământ. Osaka are cartierul strălucitor, plin de neon, Dontonburi, dar este plin de confortul acasă. Nativii din Osaka au propriul lor aspră în jurul dialectului de margini și un fel de mâncare autohton, o clătită cu cimbru prăjit numită okonomiyaki.

5. Ise Marele Altar

Japonia are două religii naționale, șintoismul și budismul. Am menționat până acum frumosul Buddha din Nara, așa că este corect să vorbim despre scaunul șintoismului, Ise Grand Shrine. Ise a fost construit pentru prima oară în jurul secolului al treilea. Destul de interesant, principalul altar este dărâmat și reconstruit la fiecare 20 de ani conform tradiției, dar există multe exemple de arhitectură pre-budistă. Divinitatea principală a Shinto, zeița Ameterasu, este consacrată acolo. Este, de asemenea, acasă la una dintre cele trei comori sacre ale Japoniei, o oglindă divină.