acnee

Tratament acnee si metode preventive

Petele si cosurile pot fi  cauzate de acnee ar putea fi dureroase și jenante și chiar pot  provoca cicatrici permanente . În scopul de a afla cum de a preveni boli de piele acnee de la care apar , este o idee bună să știți ce anume cauzeza acneea . Pe spate , piept și față , există de fapt mai multe glande sebacee. Acum, și apoi prea mult ulei este secretat si poate amesteca cu celulele moarte ale pielii care se conectează la porii pielii . Acest lucru ar putea duce la bacterii care infecteaza zona și cauzeaza acnee .

Există mai multe modalități prin care se poate preveni acneea. Una dintre modalitati este mentinerea igienei personale.  Fața tuturor este în mod repetat expusa la praf și murdărie și alți poluanți atmosferici , de aceea este esențial să o  păstram curata . Trebuie sa ne spalam pe fata de multe ori pe zi, pentru a  elimina excesul de ulei , celulele moarte ale pielii și toxinele din mediu . Faceti  uz de o lotiune de curatare usoara si de un aplicator : care nu este abraziv pentru a evita inflamarea pielii . Nu frecati pielea, dar utilizati o cârpă moale pentru a curăța și spală fața în mod corespunzător . Faceti uz de un prosop curat , pentru a șterge fața .

Una mai sugestie cu privire la modul de a preveni acneea este de a merge la farmacie și să cumpere una dintre numeroasele produse realizate pentru a controla răspândirea de acnee . Există două substanțe care medicii recomanda de piele pentru acnee și că este o idee bună este să se asigure că Una dintre acestea este , în orice produs de a fi angajat să-l ocupe . Acidul salicilic funcționează ca o exfoliere și elimina un strat subțire de celule moarte ale pielii și surplusul de ulei de pe fata , astfel încât să curețe porii pielii . Peroxidul de benzoil acnee elimină bacteriile de pepiele și în plus ajută să se usuce orice ulei suplimentar .

Cele mai multe creme acnee care sunt aplicate local pe piele pot  duce la uscarea și crăparea pielii , astfel încât se recomandă o crema hidratanta de calitate care împiedică uscarea și descuamarea pielii. Geluri hidratante , de obicei, functioneaza mai bine pe piele, care este gras în timp ce creme si lotiuni hidrata tip de piele uscata mai bine . Nu trebuie sa stoarceti cosurile.

Evitati emotiile puternice. Organismul cand este solicitat poate cauza acnee. In caz ca acneea a aparut puteti folosi un supliment adecvat care este facut din plante si e creeat special pentru a va scapa de acnee.