aspirator profesional

Un aspirator de calitate face diferenta intre o casa impecabila si una neglijata

De cele mai multe ori gospodinele stiu ca atunci cand vine vorba de curatenie accesorizarea reprezinta piatra de incercare a tuturor caselor moderne si pe buna dreptate.

In ziua de astazi, diversitatea si functiile multiple ale electronicelor sau electrocasnicelor aduc o asa mare dilema in ceea ce priveste achizitionarea incat uneori cumparam chiar si doua produse similare!

Dar cum ramane cu podeaua noastra, peretii sau mochetele pretentioase?

Exista solutii pe cat de economice pe atat de practice in ceea ce priveste curatarea lor? Da, exista, iar in ziua de astazi un aspirator profesionist dispune chiar si de protectie impotriva microbilor si bacteriilor care ne pot afecta sanatatea.

Acest lucru este facut de un filtru special numit HEPA, care dispune de o functie aparte  de indepartare si mentinere a prafului si microbilor, fara ca acestia sa mai fie raspanditi, o inovatie cu totul si cu totul revolutionara in domeniul electrocasnicelor.

Sunt solutii la tot pasul, insa acestea, impreuna cu utilitatea si simtul practic fac de departe diferenta asupra aspiratoarelor de top.

Noi venim si va sugeram sa aveti in vedere achizitionarea unui aspirator fara sac, care poate fi intretinut cu usurinta si dispune de o capacitate destul de mare de stocare astfel incat locuinta dumneavoastra sa arate ca noua ori de cate ori efectuati o curatenie periodica.

Star-Light ACTY-1018G

La doar 150 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online, acest aspirator promite sa faca munca de curatenie de unul singur chiar si pe cele mai inguste spatii sau pe cele mai dure suprafete.

Dispune de o putere de aspirare de 200W si are in vedere sa indeparteze chiar si ultimile fire de praf de pe covoarele tale.

Firul are o lungime considerabil de lunga astfel incat sa puteti patrunde chiar si in zonele cele mai neaccesibile ale casei.

Datorita faptului ca nu prezinta sac, acesta poate fi usor de intretinut si curatat, iar filtrul HEPA  retine toate microorganismele care dauneaza sanatatii noastre.

Daewoo RCC-240L

La doar 228 lei, redus cu 40% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online, acest aspirator imbina simtul practic cu ingeniozitatea la superlativ.

Dotat cu un recipient ce poate retine pana la 4l de praf, cu un cablu extensibil si cu un variator de putere, acest aspirator este ideal pentru orice tip de locuinta, indiferent de dimensiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *