Best Shisha in Bucuresti

Unde fumăm o shisha răcoritoare de la 1 iunie?

Pandemia de Covid-19 ne-a luat pe toți prin surprindere și mulți încă nu realizează situația prin care am trecut. Cea mai grea perioadă pentru fiecare persoană a fost să trăiască sentimente de frică și de anxietate de fiecare dată când pășea afară din casă. Izolarea a adus chiar sentimente de depresie, mai ales pentru oamenii care au fost departe de familie o perioadă atât de îndelungată.

Românii au răsuflat ușurați când a fost anunțat planul de relaxare de către conducerea țării, dar nimic nu s-a comparat cu anunțul deschiderii teraselor, începând cu data de 1 iunie. Acest anunț înseamnă începerea activității, recuperarea locurilor de muncă, socializare, libertate de mișcare și petrecerea timpului alături de cei dragi.

În București, forfota s-a instalat deja și terasele de peste tot sunt în toi cu pregătirile pentru a putea să își aștepte clienții. Cu toate acestea, oamenii vor ceva mai mult decât o băutură și un platou cu mâncare, vor să se relaxeze, să se bucure de moment, astfel că din ce în ce mai mulți sunt în căutare de shisha.

Unde găsim cea mai bună shisha din București?

În București nu sunt foarte multe terase sau localuri care să aibă în meniu și shisha aromată și intensă. Așa că unde se duc bucureștenii să fumeze o narghilea savuroasă? La Ganesha Caffe Victoriei.

Ganesha Caffe Victoriei este una dintre cele mai îndrăgite cafenele de pe Calea Victoriei datorită poveștii sale orientale zugrăvită în culori vii, dar și datorită palmaresului de sortimente de shisha pe care le deține și care se pot fuma în această perioadă și pe terasă.

Aromele pentru shisha pe care Ganesha Caffe Victorie le deține sunt diversificate:

– Pentru cei care doresc un gust intens de fructe: portocală, mă, piersică, căpșuni, pepene galben, grapefruit, cireșe

– Pentru cei care doresc un gust intens de fructe reconfortante: afine și mentă, pepene roșu și mentă, măr și mentă, portocală și mentă, struguri și mentă, lămâie și mentă

– Pentru cei care doresc prospețime: mentă simplă

– Pentru cei care doresc un gust dulce – fresh: ciocolată și mentă

– Pentru cei care doresc o shisha București amețitoare: vin, vodcă, whisky, tequila, rom, gin

– Pentru cei care doresc o esență naturală de fructe: narghilea în cap de: măr, portocală, grepfruit, ananas

– Pentru un gust răcoritor: narghileaua cu furtun de gheață

Proprietarii Ganesha Caffe Victoriei sunt mereu înclinați către client, oferindu-i numai servicii de top, astfel că fiecare poate să își construiască propria aromă, având posibilitatea să combine 2 sau 3 arome. În plus, numărul de cărbuni este nelimitat pentru că aceștia ajută la conservarea gustului pe o perioadă îndelungată.