Va invit sa urmariti partida Inter – Roma din acest sfarsit de saptamana

In cadrul celei de-a doua etapa din Serie A se intalnesc deja cele doua mari rivale ale echipei Juventus. Inter a inceput bine sezonul obtinand o victorie contra noii promovate Pescara (3-0), in timp ce AS Roma a remizat contra sicilienilor de la Catania.

In aceasta etapa vor debuta Gargano, Palacio (suspendat in meciul cu Pescara) si Pereira, uruguayanul sosit de la FC Porto. In aparare ar trebui sa evolueze capitanul Zanetti (la meciul cu numarul 803 cu tricoul lui Inter). Alaturi de capitan pe linia de fund vor evolua Samuel si Ranocchia, in timp ce Silvestre va ramane pe banca. In atac nu va evolua Cassano, care a realizat o pasa de gol in meciul de debut dupa sosirea de la AC Milan, antrenorul Stramaccioni hotarandu-se sa-l odihneasca. In poarta ar putea reveni deja Handanovic dupa ce s-a supus unei interventii chirurgicale la genunchi.
AS Roma nu este inca o echipa asa de spectaculoasa cum ar fi crezut unii suporteri dupa transferurile din aceasta vara. Echipa sufera unele probleme in aparare, chiar daca cele doua goluri incasate au depins si de greseli comise de arbitri. Fata de duminica trecuta, antrenorul Zeman va putea conta si pe Osvaldo, care ar trebui sa intre pe gazon din primul minut. Nu se cunoaste inca conditia fizica a capitanului Francesco Totti, iesit de pe gazon in ultimul meci cu 10 minute inainte de sfarsitul timpului reglementar dupa ce fusese calcat de Alvarez. Va fi indisponibil si Bradley, mijlocasul american suferind o leziune musculara la coapsa dreapta.

Ultima data cand au dat piept aceste doua echipe, AS Roma s-a impus asupra Nerazzurilor cu 4-0. Inter conduce insa in confruntarile directe cu 71 la 46.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *