lucreaza pentru respectiva firma de transport

Va mutati intr-o noua locuinta? Uite ce anume trebuie sa transportati cu grija

Sunt multe lucruri carora trebuie sa le facem transferul din actuala locuinta in urmatoarea proprietate in care vom sta pentru o perioada nedeterminata de timp. Insa, din cadrul listei bogate de lucruri pe care nu trebuie sa le uitam, exista unele care au nevoie de un tratament special de-a lungul procesului de relocare.

Sa vedem impreuna care sunt acestea

Documentele. Deschidem lista cu niste obiecte nu foarte voluminoase, care insa sunt foarte facil de pierdut ori de ratacit prin intermediul cutiilor ample pe care le pregatim in momentul mutarii. Sfatul nostru este acela de a le strange pe toate in cadrul unui dosar individual, in care puteti adauga dupa bunul plac biletele voastre de transport sau contractele pe care le aveti referitoare la noua locuinta.

Va intrebati ce anume trebuie sa contina dosarul pe care il pregatiti? Dupa cum urmeaza, el va fi compus din contractul de munca pe care l-ati semnat pentru urmatoarea perioada ( asta in cazul in care va mutati intr-un nou oras sau intr-o alta tara ), documentele referitoare la inchirierea sau la cumpararea noii locuinte, actele care au legatura cu aria medicala, documentele de identitate, precum si inventarul lucrurilor pe care il veti oferi la final oamenilor care lucreaza pentru respectiva firma de transport.

Medicamentele. Indiferent daca vorbim despre un drum anevoios sau despre unul scurt, trebuie sa luati in considerare faptul ca medicamentele sunt indispensabile intr-o calatorie si, implicit, ele trebuie sa fie transportate intr-un mod preferential. Trebuie sa aveti grija la acest aspect in momentul in care dumneavoastra sau un alt membru al familiei intampina probleme cronice de sanatate, iar complexul de medicamente si suplimente pe care medicul i l-a recomandat nu poate fi dat peste cap de o calatorie neprevazuta.

In plus, este o ocazie excelenta de a face putin ordine printre medicamentele pe care le aveati in colectie, lasandu-le deoparte pe cele care au depasit termenul limita de valabilitate si pastrandu-le pe cele aflate in stare perfecta.

Produsele de igiena. Cel putin o cutie trebuie sa fie destinata depozitarii produselor de ingrijire corporala ori a celor de igiena. De ce spunem asta? Pentru ca, mai mult ca sigur, in momentul in care veti ajunge la noua locuinta nu veti dori sa incepeti cautarile pentru a identifica locul in care v-ati pus parfumul ori periuta de dinti, ele fiind indispensabile in rutina fiecarei persoane.

Pentru a evita astfel de situatii, va recomandam sa le pastrati intr-o cutie separata, avand grija cum le impachetati pentru ca lichidele sa nu se verse din recipiente, dar si pentru ca sticlutele sa nu se sparga in timpul transportului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *