masa masaj

Versatilitatea meselor de masaj moderne

Mesele pentru masaj sunt disponibile intr-un numar mare de dimensiuni, culori, forme si pot avea diferite accesorii. Unele dintre ele sunt stationare si unele portabile. In functie de scopul in care doriti sa folositi masa, daca sunteti chiar dumneavoastra terapeut sau daca vreti sa primiti masaje la domiciliu, puteti alege o masa masaj pliabila potrivita pentru oricare din acestea.

Majoritatea terapiilor prin masaj se aplica in timp ce persoana tratata sta intinsa, de aceea o astfel de masa devine o piesa esentiala pentru a obtine relaxarea dorita. Avantajul unei mese pliabile indiferent daca este folosita acasa, la salon sau pentru o afacere care presupune deplasarea la domiciliul clientului este ca materialul bazei este totodata rezistent si usor pentru a facilita transportul, desfacerea sau plierea.

Accesoriile suplimentare precum diferite suporturi pentru cap, brate sau picioare transforma masa de masaj intr-un articol specializat tipului de masaj aplicat. Dimensiunea este de asemenea importanta. Daca alegeti masa pentru uzul personal puteti alege modelul care vi se potriveste cel mai bine, insa daca masa va fi folosita pentru mai multi clienti si pentru tipuri diferite de masaje, un model care va acomoda cat mai multe tipuri de conformatii si care va suporta o greutate mai mare este desigur solutia recomandata.

Alegerea dimensiunii optime pentru confortul maseurului se face astfel incat sa ajungeti cu mainile in mijlocul mesei, adica in locul in care s-ar afla coloana vertebrala a clientului, fara sa indoiti spatele. Pentru reglarea inaltimii majoritatea modelelor au picioare telescopice care se adapteaza oricarei pardoseli la inaltimea dorita.

Greutatea unei mese de masaj se incadreaza intre 12 si 21 kg, insa pentru o masa masaj portabilagreutatea poate ajunge la 8 kilograme, in felul acesta fiind usor de transportat si depozitat de catre oricine. Cadrul din aluminiu este o alegere mai buna decat cel din lemn datorita faptului ca este mai usor si mai rezistent in timp, desi constituie o investie initiala mai importanta.