vopseluri de par

Vopseluri in tendinte – noutatile anului 2016

Majoritatea femeilor adora sa isi schimbe nuanta parului o data cu inceputul unui nou an, insa devine dificil de preconizat care sunt tendintele ce-si vor castiga drepturile o data cu modificarea unei singure cifre. Pentru a va convinge sa faceti o vizita salonului de beauty din preajma locuintei dumneavoastra, ne-am decis sa va impartasim principalele noutati in materie de hairstyling, dar si culorile pe care se merita sa le incercati la inceput de 2016.

Blodul deschis – Romantismul o sa va inconjoare intr-o clipita in momentul in care veti alege nuantele luminoase de blond, ele oferindu-va aerul boem dupa care tanjiti atat de mult. Nuantele mieroase, cele satinate sau tonurile ravisante de „champagne” sunt acelea care deja au castigat simpatia hair – stilistilor consacrati. Pentru ca este o vopsea de par capricioasa, nuanta sclipitoare de blond trebuie sa fie aplicata intr-un salon cu traditie, de catre cei mai buni specialisti. Asta in cazul in care doriti ca look-ul dumneavoastra sa fie unul imaculat, iar parul cat mai putin deteriorat la finalul procesului de vopsire.

Aramiul misterios – Doresti sa mizezi pe un roscat cuminte, insa intrigant? Alege nuantele avide de aramiu daca vrei sa impresionezi privirile curioase ale celor din jur, iar look-ul tau final va fi unul jucaus si exuberant. Subtonurile aramii sunt ideale pentru femeile cu pielea deschisa la culoare, ele fiind puse in valoare de ochii caprui sau de cei verzi.

Burgundy, noua vedeta a anului 2016 – Iar daca nuanta marsala ne impresiona in colectiile vestimentare ale designerilor celebri, fiind declarata culoarea anului 2015, a sosit randul nobilului ton cromatic „burgundy” sa preia conducerea intr-un alt segment feminin. O vopsea de par intr-o astfel de nuanta te va scoate din umbra anonimatului, aducand un plus de culoare si de pozitivism in orice aparitie.

Satenul natural – Nu mai este un secret faptul ca brunetul a parasit de mult lumina reflectoarelor, majoritatea numelor mari din domeniu urcand satenul natural pe un piedestal difil de egalat. Exceptand faptul ca va intinereste cu doi – trei ani, satenul aduce un plus de simplitate si eleganta instinctiva look-ului dumneavoastra. Mai mult decat atat, satenul se individualizeaza prin prisma faptului ca se potriveste oricarui tip de ten, indiferent de nuanta.

Culorile vibrante – Chiar daca tendintele au migrat spre aria „naturalitatii”, asta nu inseamna ca tonurile extravagante de rose, lila, turquoise sau rosu aprins ne-au parasit in totalitate. Din contra, hair stilistii ceva mai indrazneti ne propun suvitele colorate drept metoda de afirmare, dovada fiind faptul ca tot mai multe celebritati hollywoodiene adopta acest trend nonconformist.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

Poti folosi urmatoare HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>