Vrei sa stii ce spun culorile despre personalitatea ta?

In fiecare zi facem alegeri, unele involuntar, in doar cateva clipe, in timp ce pentru altele petrecem zile ori luni in sir pana ajungem la raspuns pe care il consideram potrivit. Insa, cele mai instinctive alegeri pe care le efectuam au legatura cu planul cromatic, nuantele facand parte din lumea noastra de zi cu zi. Fie ca vorbim despre organizarea unui eveniment, despre o piesa vestimentara care ajunge in cosul nostru de cumparaturi sau despre un cadou pe care il cumparam pentru o persoana draga, subiectivismul cromatic isi face simtita aparitia.

Insa, de cate ori v-ati oprit sa analizati modul in care culorile va pun in valoare personalitatea? De cate ori v-ati gandit la maniera uimitoare prin care ele pot oferi indicii asupra emotiilor si trairilor voastre interioare? Ei bine, astazi vom vorbi despre o alegere cromatica atat de simpla, insa deosebit de graitoare pentru fiecare personalitate in parte. Asadar, sa vorbim despre ceea ce spun culorile despre noi in momentul in care alegem pentru petrecerea noastra un set de lampioane din catalogul unui magazin online.

Rosul

Personalitatea ta este una intru totul dominanta, iar din aceasta cauza cei din jurul tau se regasesc adesea in situatia de a nu avea foarte multe alternative cand vine vorba despre relatia voastra. Pasionale, impulsive si instinctive – acestea sunt cele trei insusiri reprezentative pentru persoanele care au mizat pe culoarea „rosu” atunci cand au ales setul preferat de lampioane.

Galbenul

Un ego pana la cer, emotii dintre cele mai variate, dar si o personalitate exuberanta, plina de vitalitate. Galbenul este culoarea celor care iubesc cu patima, netemperat. Insa, ego – centrismul la cote maxime le poate fi uneori fatal, iar aici ne raportam la momentul in care se intalnesc cu persoane care fac parte din aceeasi categorie.

Verdele

V-ati gandit vreodata la motivul pentru care banii poseda culoarea verde? Ei bine, specialistii au demonstrat faptul ca verdele simbolizeaza abundenta, bogatia si implinirea. In plus, tonalitatile de verde sunt apreciate de persoanele iubitoare de natura, de animale, care sustin din rasputeri ideea de a face bine celor din jur prin intermediul oricaror posibilitati.

Albastrul

O culoare expresiva, care emana transparenta, sociabilitate si optimism. Asadar, daca va numarati printre persoanele care au optat pentru lampioanele albastre, atunci ar trebui sa stiti ca personalitatea vostra se oglindeste in mii si mii de raze, de fiecare data cu aceeasi sinceritate, intensitate si transparenta.