Vrei si tu un site web care iti aduce bani?

Sigur ai observat, ca există site-uri care sunt plin de anunuţuri. De fapt pe majoritatea site-urilor sunt amplasate mai multe sau mai putine anunţuri. Prin aceste publicitati, proprietarul siteului face bani frumosi. In acest articol, asi vreau sa povestesc un pic despre cum poti face si tu un astfel de site web, care iti aduce bani, chiar si cand nu esti in fata calculatorului.

Un astfel de afacere poate sa fie foarte profitabila (uita te de exemplu la facebook), dar marele avantaj este, ca nu conteaza cand lucrezi, de unde lucrezi, bani o sa castigi non-stop, chiar şi noaptea cand dorim.

In primul rand, pentru a porni un astfel de afacere, ai nevoie de un server, un host,  de la care ei la chirie un calculator conectat pe internet. De pe aceasta calculator va rula siteul tau. Exasta, mai ales in America, hosturi gratuite. Poti sa rulezi pagina ta web si de pe  un host gratuit.

Trebuie sa te pricepi putin la programare html, sau trebuie sa stii doar sa folosesti un program care iti genereaza situl. Mai exista postibilitatea sa instalezi un cms, ca si wordpress sau joomla.

Cand ai terminat cu toate aceasta, si ai scris niste articole pentru siteul, poti sa incepi sa cauti servicii SEO de calitate, sau poti incepe sa iti inscrii magazinul / site-ul in diferite direcoare web. Scopul acesteia este sa generezi trafic pentru site.

In momentul in care, deja pagina ta are vizitatori, poti sa amplasezi si anunturi, ca si de exemplu anunturi de la google.