Intenskin crema
Sănătate

Intenskin – prezentare generală a produsului, indicații de utilizare, beneficii. Intenskin este disponibil pe Amazon sau la farmacia Catena?

Denumire cremăIntenskin🌿
Indicații de utilizareModificări legate de vârstă în pielea feței
Efectul pe care îl are✅Îndepărtează modificările legate de vârstă la nivelul pielii feței.
✅Hidratează pielea.
✅Stimulează producția de colagen și elastină.
ContraindicațiiIntoleranță individuală la componentele cremei
Cost199 RON🔥
Evaluare⭐️5/5

Intenskin este o cremă anti-îmbătrânire versatilă care combate toate tipurile de modificări ale pielii legate de vârstă. Cosmeticul netezește eficient ridurile, hidratează pielea și promovează o reînnoire mai rapidă a celulelor. Datorită acțiunii sistemice complexe, crema nu numai că îndepărtează imperfecțiunile existente, dar previne și reapariția acestora. Dacă sunteți încă în căutarea unei creme anti-îmbătrânire cu adevărat eficiente, Intenskin este exact ceea ce aveți nevoie.

Ce este Intenskin , la ce folosește?

Ce este Intenskin?

Este o dezvoltare inovatoare a industriei farmaceutice, al cărei obiectiv principal este de a reda frumusețea și tinerețea pielii dumneavoastră. Crema anti-îmbătrânire elimină baza patogenetică a imperfecțiunilor pielii și stimulează sinteza colagenului și a elastinei, astfel încât modificările legate de vârstă dispar și nu mai apar. În ciuda acțiunii sistemice, Intenskin nu are efecte adverse asupra altor organe și sisteme și nu provoacă reacții adverse. În același timp, ajută aproape toate femeile, indiferent de simptomatologia pielii afectate. Deci, pentru ce este Intenskin?

  1. Hrănește și hidratează pielea.
  2. Reduce tonusul mușchilor faciali.
  3. Stimulează sinteza substanțelor proteice responsabile de elasticitatea pielii.
  4. Ajută la refacerea structurii mușchilor faciali.
  5. Împiedică formarea ridurilor.
  6. Reduce pierderea de lichide prin piele.

Datorită efectelor pozitive menționate mai sus și, cel mai important, a eficienței sale ridicate, crema devine din ce în ce mai populară în rândul femeilor din România.

Intenskin teapa

Intenskin compoziție, ingrediente, ce conțin?

Practic, fiecare companie farmaceutică a dezvoltat mai mult de o duzină sau chiar sute de creme de întinerire a pielii. Dar femeile încă mai au riduri. Ca să nu mai vorbim de imperfecțiunile mai grave ale pielii. Așa că producătorul a decis să creeze un produs nou, unic și cu adevărat eficient – Intenskin. Ingredientele din cremă sunt exclusiv de origine naturală. Acest lucru determină, de fapt, cele mai multe dintre beneficiile cosmeticei.

Deci, ce conține Intenskin?

  1. Uleiurile de argan și avocado – ambele hrănesc și ajută la reținerea umidității în piele, astfel încât aceasta să nu se usuce sau să se descuameze. Carotenoizii și vitaminele ajută la accelerarea proceselor de regenerare a pielii, care, în timp, devine mai fermă și mai fină. Antioxidanții din uleiuri sunt responsabili pentru efectul lor preventiv: pielea îmbătrânește mai încet și nu reacționează atât de puternic la factorii externi nefavorabili – frig, radiații UV, vânt și aer poluat.
  2. Complex de vitamine și minerale. Acestea asigură nutriția și oxigenarea celulelor pielii, hidratează pielea și promovează o reînnoire mai rapidă a celulelor. Reduce sinteza sebumului, care adesea înfundă porii și provoacă apariția diferitelor imperfecțiuni.
  3. Acid hialuronic. Are proprietatea de a atrage și de a reține apa, întărind astfel structura pielii și consolidând-o. Odată ajuns pe suprafața epidermei, formează o peliculă care împiedică evaporarea umidității și, în același timp, protejează împotriva factorilor agresivi de mediu. Un nivel sănătos de hidratare asigură, de asemenea, o regenerare „tânără” a țesuturilor. Pielea devine mai proaspătă, mai puțin vulnerabilă la deteriorări, ridurile sunt netezite, iar aspectul tern dispare.

Intenskin contraindicații Are efecte secundare?

Datorită ingredientelor naturale din crema anti-îmbătrânire, Intenskin nu are efecte secundare. De asemenea, nu există dependență sau dependență de produs. Având în vedere complexitatea acțiunii, efectele cremei sunt de lungă durată.

Există, de asemenea, puține contraindicații pentru Intenskin. Nu este recomandat să aplicați crema doar dacă sunteți hipersensibil la unul dintre ingredientele produsului.

Dacă prezentați orice simptome de reacție alergică în timpul utilizării produsului, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea produsului și să consultați un medic pentru prescrierea de antihistaminice.

Intenskin pentru a lua, prospect, instrucțiuni, dozaj

Trebuie să citiți prospectul Intenskin înainte de a utiliza crema anti-îmbătrânire. Deși produsul nu provoacă efecte secundare, metoda de aplicare trebuie luată în mod responsabil. Prospectul precizează că crema trebuie aplicată o dată pe zi, dimineața. Se întinde uniform pe piele, fără a o freca. Nu este necesar să se spele cu apă. Nu se recomandă să săriți peste zilele de utilizare a cremei pentru a obține rezultate maxime. Veți observa efectul produsului după câteva zile de la prima aplicare.

Intenskin ingrediente

Intenskin beneficii, cât de eficient este, proprietăți, cercetare?

Intenskin a fost supus la numeroase studii și teste clinice înainte de a fi introdus în practica medicală. Crema și-a dovedit eficacitatea și siguranța în toate etapele de testare. Toate femeile care au luat parte la studiu au fost mulțumite de efectele sale, mulțumind dezvoltatorilor pentru produsul miraculos care le-a ajutat să-și recapete tinerețea și frumusețea. Aproape toți voluntarii au comandat mai multe cutii, sau chiar mai multe, de produse pentru ei și pentru rudele lor. Puteți citi mai multe despre rezultatele studiilor clinice și despre licențele și certificatele obținute de companie pe baza acestora pe site-ul web al producătorului.

Pro și contra Intenskin

Fiecare produs cosmetic are o serie de avantaje și dezavantaje. Intenskin nu face excepție.

Pro

  • versatilitate;
  • eficiență ridicată;
  • acțiune sistemică;
  • fără efecte secundare;
  • numărul minim de contraindicații;
  • compoziție naturală;
  • ușurința de utilizare;
  • costuri accesibile;
  • disponibilitate;
  • livrare rapidă.

Contra

  • Îl puteți cumpăra doar de pe site-ul oficial;
  • este posibil să existe un număr mare de falsuri online.

În afară de numărul mare de avantaje, există și câteva dezavantaje ale cremei. Totuși, acestea nu au nimic de-a face cu efectul său asupra organismului.

Intenskin preț

După o perioadă de timp de la începerea vânzărilor, prețul Intenskin în România a început să varieze foarte mult. Pentru a menține crema la un preț accesibil pentru toate femeile din țară, producătorul a încetat să mai furnizeze produsul către diferitele centre medicale. În prezent, crema poate fi achiziționată doar de pe platforma companiei farmaceutice. Prețul actual al produsului este de 199 de lei.

De unde pot cumpăra Intenskin ? de pe site-ul oficial ?

Dacă doriți să cumpărați un produs cu adevărat de înaltă calitate, care vă va ajuta cu siguranță să scăpați de diferite imperfecțiuni ale pielii, ar trebui să comandați crema doar de pe site-ul companiei farmaceutice. Toate celelalte locuri vând falsuri ale produsului original. Iar prețul lui Intenskin în farmacii sau pe piețe este mult mai mare decât pe platforma producătorului.

Pot să cumpăr Intenskin de pe site-ul Catena?

Astăzi, majoritatea produselor farmaceutice pot fi găsite pe internet. De exemplu, există peste o sută sau chiar mii de tipuri diferite de medicamente disponibile pe Catena. Există, de asemenea, destul de multe creme anti-îmbătrânire. Dar nu veți găsi Intenskin pe Catena. După o mulțime de comentarii negative cu privire la cumpărarea produsului pretins original de pe această platformă, producătorul a limitat furnizarea produsului său acolo.

Intenskin farmacia tei

Pot să cumpăr Intenskin pe Amazon?

Similar cu Catena, Intenskin nu este vândut nici pe Amazon. Pe site au apărut o mulțime de vânzători fără scrupule, care vindeau falsuri la prețuri extrem de mari. În mod firesc, acest lucru a afectat reputația cremei și a companiei în ansamblu. Observând această tendință, producătorul a decis să nu mai furnizeze produsul pe acest site. Dacă vedeți un produs de frumusețe acolo, știți că este un fals.

Pot să cumpăr Intenskin de pe site-ul Dr.Max?

Multe femei, în special cele mai în vârstă, sunt obișnuite cu faptul că toate medicamentele adevărate sunt vândute doar în lanțurile farmaceutice. De aceea caută Intenskin farmacia Dr.Max. Dar, din păcate, crema nu este disponibilă acolo. Din cauza apariției unui număr mare de falsuri ale produsului original și a marjelor incredibile de preț, producătorul a încetat să mai furnizeze crema acestor lanțuri. Așa că fiți atenți, dacă găsiți Intenskin pe Dr.Max, nu aveți încredere în el. Este 100% contrafăcută.

Pot să cumpăr Intenskin de la o farmacie?

Proprietarii lanțurilor de farmacii, văzând popularitatea în creștere rapidă a produsului, au început să crească drastic prețul Intenskin în farmacii. S-a mers atât de departe încât marjele de profit erau de câteva ori mai mari decât costul cremei în sine. De exemplu, în unele farmacii Tei, prețul produsului Intenskin a fost de aproximativ 1.000 de lei. Bineînțeles, multe femei nu-și puteau permite un produs cosmetic atât de scump. Prin urmare, au existat multe comentarii negative cu privire la modul în care compania profită de pe urma pacienților care și-au pierdut tinerețea.

Toate acestea nu puteau decât să afecteze reputația cremei: numărul de clienți mulțumiți a scăzut dramatic, iar oamenii au încetat să mai cumpere produsul cu adevărat eficient. Prin urmare, producătorul a decis să limiteze valoarea marjelor de profit posibile pentru Intenskin în farmaciile Tei. Proprietarul lanțului nu a respectat această cerință, ceea ce a însemnat că societatea a trebuit să înceteze să mai coopereze.

Intenskin crema comentarii reale ale utilizatorilor, forum

Pentru a ne convinge încă o dată de eficacitatea cremei, am citit multe recenzii reale ale lui Intenskin. Iată câteva exemple:

„Intenskin mi-a fost recomandat de un prieten. Văzând rezultatele tratamentului ei, nu am ezitat să o comand. A fost livrat în aceeași zi și îl folosesc acum. O să vă spun mai târziu dacă m-a ajutat sau nu.

Ilinca Filipaș, 53, București

„După ce am citit pe forum despre Intenskin, am decis să comand crema miraculoasă. Abia am început să îl folosesc și efectul este deja uimitor. Îl recomand.

Elvira Pop, 37, Brașov

„Intenskin ajută cu adevărat la combaterea ridurilor. Crema m-a făcut să arăt cu 20 de ani mai tânără, nu mai puțin. Este grozav.”

Magda Lupu, 62, Oradea

„Nu m-am putut decide asupra unei creme anti-îmbătrânire bune pentru o lungă perioadă de timp, până când o prietenă mi-a recomandat Intenskin. Pentru care îi sunt foarte recunoscător. Nu aș fi putut găsi un produs mai bun.”

Mihaela Pop, 38 de ani, Constanța

„Dacă urmați tratamente de înfrumusețare costisitoare, renunțați la ele și cumpărați Intenskin. Funcționează la fel de bine și vă economisește bani la fel de bine. Testat.”

Tamara Codreanu, 46, Sibiu
Intenskin crema forum

Intenskin recenzii ale medicilor

În plus față de comentariile pacienților reali, puteți citi, de asemenea, recenzii ale medicilor despre Intenskin pe site:

„Intenskin funcționează.  Am testat-o pentru prima dată pe mine și o confirm de câteva luni, prescriind crema pacienților mei. Produs excelent.”

Adela Ștefan, cosmetician, 12 ani experiență, Iași

„Intenskin este un substitut excelent pentru tratamentele cosmetice costisitoare. Efectul este la fel de bun, iar soția mea economisește bani. Îl recomand.”

Claudia Negrescu, dermatovenerolog, 25 de ani de experiență, Cluj

„Le prescriu adesea Intenskin pacienților mei. Îmi place crema pentru compoziția sa naturală, absența efectelor secundare și eficiența ridicată. Nu am avut niciodată un caz în care să nu funcționeze în practica mea.”

Florina Petrescu, cosmetician, 30 de ani de experiență, Suceava

Este Intenskin de lucru sau o înșelătorie?

Multe femei, înainte de a comanda un produs de frumusețe, se întreabă dacă Intenskin funcționează cu adevărat. Având în vedere popularitatea ridicată a cremei și faptul că majoritatea sexului echitabil comandă produsul din nou și din nou, putem concluziona că răspunsul la întrebare va fi pozitiv. Dar, din păcate, pot fi găsite și alte opinii. După ce le-am studiat în detaliu, vorbind cu fetele, ar trebui să spunem că, în cele mai multe cazuri, lipsa de eficacitate a cremei este vina lor. De exemplu, unele femei foloseau un produs cosmetic pe timp de noapte, în timp ce altele, dorind să economisească bani, îl cumpărau de pe diverse piețe. Alții, care cred că Intenskin este o fraudă, nu au cumpărat deloc produsul. Ceea ce, din păcate, nu i-a împiedicat pe toți să lase comentarii negative despre un produs foarte eficient.

Intenskin video

FAQ: Întrebări frecvente

Ce este Intenskin și la ce folosește?

Intenskin este o cremă de întinerire pentru a reda frumusețea și tinerețea pielii dumneavoastră.

Produsul Intenskin funcționează cu adevărat?

Crema funcționează. Dacă informațiile de mai sus nu vă conving, încercați și dumneavoastră.

Cât costă Intenskin ?

Cursul de tratament cu cremă este de 30 de zile.

Cum se administrează Intenskin?

Aplicați crema pe piele o dată pe zi, dimineața.

Author

Claudia Ciobanu
Medic specialist dermato-venerologie. Dermatologie clinica, tratamentul tenurilor acneice si seboreice, consiliere si tratamente dermato-cosmetice pentru toate tipurile de ten, combatarea celulitei si a vergeturilor prin ultrasunete, masaj cu vacuum, electrostimulare, tratamente de lifting facial nechirurgical si reintinerire, epilare progresiv definitiva IPL, peeling chimic, electrocauterizari, criochirurgie si crioterapie, injectare de substante filler excizii de leziuni tumorale, biopsii, chiuretaje cutaneo-mucoase, sclerozare de varicozitati. Studii de specialitate Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *