1 sau 8 ?

</>


Cum e cu 1martie – 8martie asta modern la romani ?
Cand eram mic știam ca 8martie e ziua mamei iar 1martie e prima zi de primăvara și se dau mărțișoare, punct.
Acum pe întâi se sărbătorește ziua femeii iar pe opt ziua femeii….auleu.
Cum reușești sa imparți zilele astea si ce semnificație au pentru tine? Sau alegi varianta simpla, doua bilete la Chippendales pentru ea si ea?!
Sau poate asta …. ?

Related Posts

4 Responses to “1 sau 8 ?”

  1. Neamtu' says:

    Cica ziua femeii e mereu. Si sa nu te puna naiba s-o uiti :))

  2. sinsdesign says:

    Pana la urma, eu consider ca 8 martie este ziua mamei. Pe 1 martie este ziua martisorului, a primaverii. Eu abia astept ziua de 8 martie pentru ca sunt mama. Pana acum doar de 1 martie primeam martisoare, flori si restul :) Nu suport insa ideea de a merge in bar sa vad barbati care se dezbraca pe bani. Eu o vad ca o zi in care cei din familia mea, ma rasfata. De 9 martie nu spui nimic? :) 44 de pahare alea alea :D

  3. Raluca Mateas says:

    Si eu onsider 1 Martie ca fiind ziua in care se dau martisoare, flori, iar 8 martie este ziua femeii. Granita este insa foarte fina pentru ca cum doar femeile primesc martisoare si flori de 1 martie se concentreaza tot in jurul femeii.

    Imi aduc aminte, cand eram mica diferentierea se facea la bani: de 1 martie un martisoar( scapam ieftin), de 8 martie insa deja vbeam de un cadou, fie el mai mic sau mai mare:))

  4. Iuli says:

    Pot sa inteb si eu fara sa se supere nimeni pe mine , ziua tatilor sau a barbatilor cand e?

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)