Drogurile legale

</>


De prin 2008 au inceput sa se deschida cateva spatii, acum le gasesti peste tot. Langa scoli, biserici chiar si langa centre de dezintoxicare. “Drogurile Legale” odata consumate, pot avea efecte similare cu cele ale marijuanei sau hasisului.Desi poate parea absurd, ele sunt in perfecta legalitate, dupa cum afirma reprezentantii Centrului Antidrog si politististii. Plantele intra in categoria “etnobotanice rare” si, desi contin substante ce pot provoca halucinatii sau efecte asemanatoare drogurilor, ele nu sint interzise in Romania si nici in alte tari, cel putin deocamdata.

Drogurile legale au băgat în spital sute de tineri, în ultimele luni. Cinci persoane au murit în Bucureşti, iar la Iaşi, alte două au ajuns în comă la urgenţe. Părinţii sunt revoltaţi, însă autorităţile ridică din umeri. Legislaţia le permite să îşi vândă produsele oricând şi mai ales oriunde. În Bucureşti, două astfel de magazine a fost dechise chiar lângă de centrul de dezintoxicare. Alte câteva pot fi descoperite în apropierea şcolilor.


via realitatea.net


Admit ca am consumat (testat) si legale si ilegale dar nu pot fi considerat dependent dupa 2-3 “puff”-uri. Parerea mea e ca cele ilegale sunt mai sanatoase decat aceste mizeii ce au invadat piata in ultimul timp. O experienta destul de proasta, o stare destul de neplacuta si greu de controlat mi-a provocat acest drog legal. Nu le recomand si nu le mai “testez” de acum. Valabil in ambele cazuri. Consumul excesiv de droguri, provoaca dependenta. Ceea ce nu e un lucru bun sau placut….zi NU drogurilor!


[sursa realitatea]

Related Posts

5 Responses to “Drogurile legale”

  1. neXt`Mike says:

    Caci gura ta adevar graieste :)

  2. SPIKEONE says:

    Cel care a spus ca “am fumat (testat) acestea si din 2-3 puffuri am devenit dependent” ma lasi?Am fumat , si din 2-3 puffuri NU DEVII DEPENDENT si DROGURILE care se fumeaza gen marijuana ganja herb bla bla, NU PROVOACA DEPENDENTA. Cocaina provoaca si cele injectabile, deci nu mai “prosti lumea”.Se vor interzice si tot se vor fuma , ca pana acum de altfel + ca la cofee shop eu stiam ca nu se vand decat plicuri (iarba care se fumeaza) –> NU PROVOACA DEPENDENTA , mincinosule macar spune-ti parerea si nu mai INVENTA atat. >:D< peace out

  3. MACIUCA says:

    Draga SPIKEONE….”pufaitul” provoaca dependenta? Eu zic ca nu, in schimb la ce duce? La fumat (in peste 80%din cazuri). Tu spui ca “DROGURILE care se fumeaza gen marijuana ganja herb” nu provoaca dependenta…Poate, repet, POATE ca e adevarat dar cu siguranta iti netezesc calea catre drogurile mai puternice. Desi sunt convins ca un adevarat fumator de iarba, un guru al foitelor roluite, un jamaican wannabe, precum esti tu, nu s-ar simti tentat sa incerce senzatii si mai tari decat cele oferite de aceste droguri moi gen marijuana, sunt multi altii care cu usurinta, in timp, ajung sa-si doreasca ceva mai mult….si atunci trec la cele “tari”, cele “daunatoare”, cele “nocive”, lasa iarba verde de acasa si trec pe prafuri…ca e mai cool si te simti mai “SUS”.
    Din acest motiv sunt de acord cu autorul postului in ceea ce priveste dependenta.
    Totodata draga SPIKEONE, amplasarea acestor mizerii de shopuri ar trebui sa fie undeva in mijlocul campului unde sa nu mai ajunga toti ignorantii ca tine atat de usor la ele. Langa scoli e crima curata, pentru ca desi sunt sonvins ca tu la max 18 ani cat ai avut in liceu (sau poate 25 la cum gandesti) ai fost doctor docent in sociologie si erai suficient de matur incat sa nu te lasi impins de anturaj si de grandomanie sa iei droguri usoare, dar, sunt altii mai putini inzestrati, liceeni, care ar fuma o leaca de “extaz”(a nu se confunda cu extazy).
    Concluzia 1: ceea ce s-a scris in post despre droguri este cat se poate de real.
    Concluzia 2: spikeone….scoate-ti capul din cur si foloseste-l si in alte scopuri decat acela de intrare pentru marijuana in organism…peace on you too

  4. JorJ says:

    @SPIKEONE , din nefericire am mancat un “NU” , dar te aprinzi cam usor … duci lipsa de ceva tigari si esti cam recalcitrant acum … ?
    Orcium bafta la fumat si mersi de opinie ;)

  5. căţelul alpha says:

    Nu ştiu care e şmecheria asta cu “drogurile legale”. Habar n-am din ce sînt compuse. Cred, totuşi, că drogurile uşoare ar trebui legalizate în România. Va fi un boom al consumului la început, dar apoi totul se va aşeza. But that`s just me!

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)