Accepta schimbare si priveste realitatea - III

Accepta schimbare si priveste realitatea – III

5. Identifica gandurile limitative
Identificati orice interpretare cu gandire la ego, ganduri limitative si credinte subiacente care impiedica intelegerea.

Aceste idei v-au ajutat pana in acest punct al vietii voastre.

Acestea nu sunt idei care ar trebui examinate cu rusine si vinovatie. De multe ori aceste idei au fost create intr-un sens pentru a ajuta la supravietuirea multor evenimente din viata ta.

De data aceasta, uitati-va la aceste ganduri, comportamente si idei si intrebati daca va mai servesc? Aceste ganduri se aliniaza cu ideea pe care o aveti pentru schimbare sau creatie? Daca nu cum se poate modifica acest lucru?

Au fost multe ganduri care mi-au limitat capacitatea de a ma iubi pe mine.

Gandurile din jurul meu ca nu eram demn sa primesc dragoste. Aceste ganduri din adolescenta duc la niste locuri foarte intunecate.

Ca adult, lucram constant pentru a ma masura. Daca as putea dovedi ca sunt suficient de bun, atunci poate cineva ma va iubi.

6. Acceptare
Care este lectia invatata in aceasta situatie?

Intreaba-te „Ce apreciez sau apreciez despre aceasta persoana sau situatie?”

Puteti accepta situatia asa cum este acum?

De multe ori, pentru a putea vedea optiuni pentru schimbare, trebuie sa trecem la acceptare.

Acest lucru va permite sa acceptati toate partile intregului. Devenim mai deschisi la posibilitati atunci cand putem accepta unde suntem, calatoria pana in acest punct si ceea ce am invatat.

Acesta a fost un pas dificil pentru mine, deoarece nu am inteles acceptarea.

In realitate nu ma acceptam; prin urmare, nu am inteles cum sa accept situatia.

A trebuit sa ma impac cu a ma iubi azi asa cum sunt. Iubindu-ma intr-un mod in care nu trebuie sa ma inteleg pentru altul. Acceptand ca viata mea de astazi este exact acolo unde trebuie sa fie.