Câțiva nutrienți care contribuie la bunăstarea generală

Trebui să mâncați un mic dejun sănătos în fiecare dimineață, dar, acesta nu vă va furniza toate substanțele nutritive de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru restul zilei. Iată câteva dintre suplimentele alimentare pe care experții recomandă să le luați la începutul zilei pentru a vă îmbunătății bunăstarea generală.

Nutrient 1: Tablete de calciu

Majoritatea persoanelor au o deficiență de calciu și acest lucru poate duce la oase fragile și dinți slabi. Luarea unui comprimat de calciu dimineața este esențială pentru corpul dumneavoastră și, dacă sunteți alergic la produse lactate, atunci ar trebui să luați un supliment mai puternic. Cantitatea de calciu necesară pentru corpul dvs. va depinde de vârsta, sexul și alte condiții de sănătate.

Nutrient 2: Suplimente de mangan

Nucile, fasolea și verdele frunzelor conțin mangan. Cerealele integrale conțin, de asemenea, mangan, dar dacă sunteți alergic la gluten, atunci veți evita consumul de paste făinoase sau de pâine. Manganul ajută organismul să absoarbă calciul și reglează, de asemenea, nivelurile de zahăr din sânge, împreună cu reducerea inflamației în țesuturile organismului.

Nutrientul 3: vitamina E

Vitamina E oferă mai multe beneficii pentru organism, inclusiv îmbunătățirea sănătății și a texturii pielii. Dacă suferiți de erupții cutanate cauzate de eczeme sau de psoriazis, atunci ingerarea mai multor vitamine E poate elimina aceste probleme. Vitamina E vă poate ajuta să aveți pielea tânără fără linii fine sau riduri profunde.

Nutrient 4: Suplimente de zinc

Este esențial să vă protejați sănătatea creierului și să puteți face acest lucru prin ingerarea suplimentelor de zinc. Dacă nu mâncați carne sau fructe de mare, atunci este posibil să aveți deficit de zinc. Dacă luați un supliment de zinc dimineața, puteți să vă protejați capacitățile și memoria cognitivă a creierului.

Nutrient 5: Tablete de fier

Dacă doriți să preveniți anemia, atunci trebuie să luați suplimentar fier. În timp ce unele alimente pe bază de plante conțin fier, ar trebui să consumați cantități mari de broccoli, fasole sau spanac pentru a primi suficient din acest nutrient.