Monitorizeaza-ti gandurile si comportamentele – IV

9. Monitorizeaza-ti gandurile si comportamentele
Prindeti negativitatea si readuceti gandurile la ideal (cea mai buna versiune posibila pe care ati dori sa o faceti).

Aceasta atrage atentia asupra momentului tau actual si a gandurilor interne. Mai ales cand vorbirea de sine negativa incepe repede. Opriti-va si readuceti focalizarea pe ceea ce doriti sa creati.

As spune in mod constant „Imi pare rau” in fiecare zi.

As vorbi in interior, cum ar fi „Sunt atat de prost” sau „De ce nu pot face asta?”

Intelegerea gandurilor mele a fost despre lipsa de iubire de sine si am creat viata din jurul meu confirmandu-mi lipsa de iubire de sine. Am fost singurul responsabil care a schimbat acest lucru. Acest lucru nu a avut nimic de-a face cu nimeni altcineva.

10. Recunostinta si recunostinta
O stare puternica a fiintei care permite intelegerea lectiei sa patrunda in sine si corp.

In aceasta stare putem aprecia calatoria si intelegerea lectiei.

Daca sustinem ca totul in viata, indiferent daca il vedem ca fiind negativ sau pozitiv, are valoare si o lectie de invatat, atunci putem invata cum sa raspundem in loc sa reactionam la evenimentele din viata noastra.

Recunostinta ne poate ajuta sa pastram acel spatiu in care putem vedea lectiile cu care se confrunta in fiecare situatie.

Cand invatam sa vedem lectia in fiecare situatie, atunci vom provoca schimbari si evolutii interioare, putem avea un impact pozitiv asupra familiilor, comunitatilor si lumii noastre.

Puteti fi producatorul de schimbari.

Acest lucru a fost semnificativ pentru mine. Am invatat intotdeauna chiar si in vremuri bune si dificile, cine sunt astazi si este motivul pentru care mi-am petrecut viata ajutandu-i pe altii.

Parintii mei au facut tot posibilul si sunt recunoscator ca ma pot conecta cu ceilalti stiind durerea pe care o experimenteaza. Imi ofera o profunzime mai mare in a-i iubi pe ceilalti de-a lungul calatoriei lor.