Modalitati prin care ramanem motivati - II

Modalitati prin care ramanem motivati – II

4. Nu renuntati usor

Nu fi o persoana care renunta usor. Nimeni nu a reusit vreodata sa obtina ceea ce isi doreste renuntand la lucruri in momentul in care lucrurile incep sa se ingreuneze.

Deci, data viitoare cand simtiti ca este prea greu, nu renuntati. Luati-o ca pe o provocare, iar indeplinirea acesteia va va motiva sa faceti mai bine.

5. Invata intotdeauna ceva nou

Fii receptiv sa inveti lucruri noi. In aceasta lume in continua schimbare, adaugarea de expertiza diferita pe lista dvs. este singurul mod de a va asigura ca nu va lasati in urma.

In plus, iti va spori increderea in sine si te va motiva sa inveti tot mai mult.

Asadar, daca vi se pare dificil sa va mentineti motivati, aflati lucruri noi si vedeti-l sporit.

6. Recompenseaza-te

Atingerea obiectivelor ar putea fi o sarcina dificila, iar sarbatorirea succesului te va ajuta sa fii motivat.

Ori de cate ori iti indeplinesti obiectivul, acorda-ti ceva credit. Puteti posta povestea dvs. pe paginile comunitatii pentru a va impartasi succesul. S-ar putea sa va dea un sentiment de  mandrie si sa va motiveze.

Cu toate acestea, nu uitati sa va tratati pentru schimbarile de comportament pe care le-ati adaptat si nu doar pentru rezultat. De exemplu, daca spargi o intalnire cu investitorii, ia cina la restaurantul tau preferat.

De remarcat, este esential sa alegeti recompense adecvate si sa nu va tratati cu ceva alimentar scump sau nesanatos, ceea ce nu ati face altfel.

7. Socializeaza

Nu este neobisnuit sa te indoiesti de tine in timpul perioadelor dificile, mai ales cand lucrurile nu iti dau drumul.

In astfel de momente, cu totii avem nevoie de feedback pozitiv si de sprijin regulat pentru a ramane motivat.

Iti poti impartasi obiectivele cu cei dragi. Exprimati-va unde puteti avea nevoie de ajutorul lor pentru a obtine sprijinul dvs. in timpul calatoriei dvs. de a realiza ceva.

De asemenea, puteti lucra cu cei dragi atunci cand este nevoie si va pot incuraja sa va indepliniti visele.

Desi este benefic sa va implicati partenerul, este de asemenea o idee buna sa implicati si alti persoane dragi, cum ar fi prietenii.

Va puteti alatura, de asemenea, asistenta online sau grupuri offline care va ajuta sa fiti motivati.

Prin urmare, a fi conectat va mentine motivat si responsabil. Ia sprijinul celor dragi sau alatura-te unui grup de sprijin si ramane mereu inspirat.