Alte modalități de refacere a părului degradat

3. Bea multa apa
Acest sfat este adesea ignorat, dar nu putem accentua suficient de mult importanța apei pentru părul dvs. (și sănătatea generală). Părul este format din 25% apă și, înlocuind sucurile cu apă, vei oferi energie celulelor tale de păr și vei promova o creștere nouă. Deshidratarea duce adesea la ruperea și pierderea părului, iar consumul a cel puțin opt căni de apă pe zi (cantitatea recomandată) vă poate ajuta.

4. Folosiți ulei de măsline
Ca și uleiul de nucă de cocos, uleiul de măsline are mai multe beneficii pentru păr, sănătate și frumusețe. Luați câteva picături și treceți-l prin păr după coafură pentru a ajuta la repararea și prevenirea vârfurilor despicate. De asemenea, puteți înlocui balsamul obișnuit cu acest ulei sau îl puteți folosi ca supliment pentru a-ți readuce părul la umiditatea naturală. Uleiul de măsline este plin de vitamina E, A și antioxidanți, care ajută în mod natural la protejarea cheratinei în păr și la adăugarea de forță și strălucire suplimentară. În cele din urmă, amestecați-l cu un pic de suc de lămâie pentru a scăpa de mătreață.  După 20 de minute, spălați păru și repetați acest tratament la fiecare două săptămâni.

5. Urmați un tratament Olaplex dacă trebuie să folosiți coloranți
Unele tratamente de salon sunt cu adevărat schimbătoare de păr, iar Olaplex este unul dintre ele. Olaplex este un tratament care este utilizat pentru a reconecta legăturile rupte în păr și, dacă recenziile sunt un testament al eficacității acestui produs, face o treabă excelentă în realizarea acestui lucru. Acest lucru este util mai ales atunci când părul moale are o culoare mai deschisă și multe saloane de top vor oferi tratamentul pe lângă colorare. Olaplex a fost creat de chimiști și oameni de știință pentru a repara părul deteriorat și este unul dintre singurele tratamente de salon care nu încorporează ingrediente dure pentru a finaliza treaba.