Cum puteti combate pierderea parului

Sunteti unul dintre cei 35 de milioane de barbati si 21 de milioane de femei care sufera in prezent de caderea parului? Aceasta poate fi din cauza cheliei ereditare, care este cauza obisnuita a caderii parului si afecteaza aproximativ 80 de milioane de oameni doar in Statele Unite.

Ei bine, daca nu pare sa functioneze niciun sampon sau un alt tratament promovat pentru caderea parului, acesta este locul in care intra casca cu laser pentru cresterea parului. Acestea sunt echipamente grozave de inalta tehnologie cunoscute si sub denumirea de capace laser, utilizate de mii de oameni cu rezultate eficiente. Aici veti gasi cele mai bune metode de crestere a parului cu metoda laser.

Acesta este un dispozitiv medical eliberat de FDA, astfel incat sunteti sigur ca este sigur si eficient de utilizat. Ceea ce imi place la asta cand am inceput pentru prima data sesiunile mele de terapie cu laser a fost ca a fost extrem de confortabil si mi se potriveste perfect pe cap. Este bine facut, cu rezistenta si durabilitate pentru a dura multe sedinte (evaluat pentru mai mult de 20.000 de ore de utilizare).

In ceea ce priveste rezultatele, veti incepe sa experimentati o modificare modesta in aproximativ 60-90 de zile. Nu numai ca vei incepe sa vezi parul inflorat din varful scalpului, dar si mai multa textura si luciu. Pentru mine, re-cresterea parului meu a inceput rapid, in comparatie cu utilizarea altor produse. In total, sistemul de crestere a parului cu laser Kiierr272Premier este cu siguranta un must-buy.

Pro:

Confortabil de pus pe cap
Sigur si FDA-sters
Material puternic si durabil
Cea mai lunga perioada de garantie de returnare a banilor (7 luni)
Cea mai lunga perioada de garantie de fabricatie gratuita (2 ani)

Contra:

Un usor disconfort la inceput datorita designului rigid, dar merita pentru rezultate
RegrowMD Lasercap 272 este, de asemenea, o alta alegere buna. Insa, lipsesc mai multi factori cheie atunci cand se compara cu capacul laser Kiierr272Premier. Este potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei, care vin cu o palarie pentru a ascunde capacul cu laser. In acest fel, il puteti folosi oriunde si puteti sa-l aduceti oriunde mergeti. De asemenea, este usor si portabil, ceea ce face convenabil sa fie transportat oriunde.

Cand este purtat, nu se simte nici o durere. Are o senzatie calda si confortabila, permitandu-va sa efectuati activitati normale de munca in timpul utilizarii. In ceea ce priveste cresterea parului, veti incepe sa vedeti rezultate notabile in trei luni. RegrowMD Lasercap 272 este recomandat persoanelor care sunt mereu in deplasare.

Pro:

Convenabil si discret cu o palarie
Nu s-a simtit durere
Confortabil de utilizat
Usor si portabil

Contra:

Putin cam scump
S-ar putea sa nu se potriveasca capetele mai mari