Moduri naturale de hidratare a pielii

Ulei de măsline

De mult timp, uleiul de măsline se găsește în aproape fiecare gospodărie. Se folosește la gătit și la prepararea alimentelor.

Conține acid linoleic și vitamina E care neutralizează proprietățile oxidante ale radicalilor liberi care afectează prost colagenul, proteina structurală primară care se găsește în piele și în alte țesuturi de legătură.

Uleiul de măsline poate fi aplicat nu doar pe față, ci și pe brațe și picioare, pe lângă alte părți ale corpului. Pentru rezultate rapide, folosiți-l în mod regulat.

Vin

Vă întrebați cum vinul ne avantajează pielea?

Vinul, în special roșul, este încărcat cu antioxidanți precum flavonoidul, resveratrolul și taninul care combate îmbătrânirea pielii prin revigorarea colagenului și a fibrelor elastice.

Proprietățile antiinflamatoare și antiseptice ajută la curățarea porilor pielii, rezistă la creșterea acneei, prevenind deteriorarea.

Polifenolii din vinul roșu restabilește hidratarea pielii, îmbunătățind tenul pe termen lung. Puteți pur și simplu să îl aplicați pe față și mâini cu bile și benzi de bumbac.

De fapt, atât vinul roșu cât și cel alb sunt considerate sănătoase atunci când sunt luate cu moderație. O cantitate mai mică de conținut de alcool o face mai sigură.

Încercați vinul câteva zile și vedeți-l să funcționeze.

Aloe Vera

Aloe Vera crește în principal în regiunile tropicale din întreaga lume. Este cultivat în principal în scopuri medicinale și oferă numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe .

Fie că tratăm erupții cutanate, deshidratarea pielii, leziuni, uscăciune, iritații sezoniere sau stimularea sistemului imunitar, Aloe Vera este cunoscut ca ingredient natural holistic.

Oamenii din țări precum India și Srilanka iubesc sucul de Aloe Vera, care este la fel de eficient într-o serie de condiții de sănătate. Nu doar în această parte a lumii, produsele de frumusețe fabricate în întreaga lume, folosesc pe scară largă Aloe Vera în compoziția lor.

Cu peste 200 de compuși activi, inclusiv minerale, aminoacizi, vitamine, enzime și polizaharide, este extrem de eficient și este un remediu natural perfect pentru ten.