seara

Recomandarile de seara – pentru cei interesati, evident

Tot vorbeam mai demult de promovarea celor cu talent la scris dar pe care nu îi vede nimeni. Azi avem 3 materiale, de la 3 oameni talentaţi şi muncitori.

O poveste scrisă în stilu-i caracteristic despre un copil …cuminte. Dar cuminte foc bă! Şi încă una de la ştrand, că tot vorbeam de Waterpark. Să fi fost acelaşi?

Citind postul lui Makavelis de acum două zile, mă pregăteam să scriu un răspuns la epopeea scrisă chipurile de consoarta lui privind cum ar trebui să fie o femeie. Am citit însă asta şi am realizat că nici eu nu puteam să o scriu mai bine.

La final, veste şoc de la Tibi: Prostituatele nu mai primesc bonuri de masă. Luaţi-o p-asta mă băieţi!

Mâine o să aflaţi de ce vreau să plec odată din Berceni (sorry Honda).

Vă pupă vaca.

P.S. După cum probabil aţi observat, în colţul din dreapta, îmbrăcate cu şort albastru şi mănuşi albe, stau cele două conturi de socializare recent updatate (adică ăsta şi ăsta) şi gata să vă ia în primire. Nu mă contactaţi dacă nu aveţi chef de vorbă, fiindcă vorbesc mult.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

Poti folosi urmatoare HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>