De ce sa alegi Grecia ca destinatie de vacanta?

Tara cu o istorie incarcata, in care prezentul si trecutul se intalnesc aproape la orice pas,Grecia este o destinatie de vacanta excelenta, unde care cei care ajung au posibilitatea de a trai o experienta unica. Grecia, gratie climei sale mediteraneene, are temperaturi foarte ridicate pe timpul verii, fapt pentru care este locul ideal pentru toti cei care iubesc soarele, apa si distractia.

Indiferent unde vreti sa ajungeti, Grecia este surprinzatoare, iar poporul elen este unul ospitalier, caruia ii place sa se distreze si sa traiasca viata. Aveti foarte multe variante de alege o vacanta, iar pentru a beneficia de servicii foarte bune la preturi reduse, aveti posibilitatea sa va cumparati pachetul turistic mult visat, prin sistemul, care se bucura de un real succes, cel de early booking, prin care puteti obtine o reducere considerabila de 25- 30% din valoarea totala a acestuia.

Insule cu peisaje spectaculoase, precum sunt Corfu, Thasos, Rhodos sau Santorini, situri antice, biserici foarte vechi, bucataria traditionala deosebit de gustoasa, sunt doar cateva motive pentru care merita sa ajungeti in Grecia. Turistii au la dispozitie peste 15000 de kilometri de plaja, de care se pot bucura.

Daca doriti sa ajungeti in Grecia, aveti posibilitatea sa mergeti fie cu autocarul, numeroaseoferte Grecia 2013 pun la dispozitia turistilor pe langa cazare si/sau masa, si transportul cu autocarul, apoi cu ferry-boat-ul, daca destinatia este o insula elena, cu avionul prin numeroasele curse de tip charter, care de asemenea sunt incluse in pachete turistice in special pe insule, sau cu masina personala, si aceasta ultima varianta fiind una rezonabila, mai ales ca Grecia are o infrastructura rutiera dezvoltata si foarte bine pusa la punct, cu autostrazi si sosele marcate corespunzator.

In ceea ce priveste infrastructura de cazare, in Grecia exista variate posibilitati de cazare, adaptate cerintelor turistilor. Astfel puteti sa va cazati la vile si pensiuni turistice, unde preturile sunt reduse, sau puteti opta pentru o cazare la un hotel de lux, cu all inclusive unde veti benefica de tot confortul visat. Exista si varianta cazarii in bugalaouri si corturi pentru cei care prefera o vacanta diferita si care nu doresc sa cheltuie foarte multi bani. Indiferent de varianta aleasa, fiti sigur ca ospitalitatea localnicilor va va face sa va doriti sa reveniti in tara lor, de care ei sunt atat de mandri. Pentru a fi siguri ca veti fi cazat in hotelul preferat, cu vedere la mare, intr-o camera spatioasa, puteti opta pentru a va cumpara prin early booking vacanta; astfel visul dumneavoastra va deveni realitate.

La capitolul obiective turistice, Grecia este o tara care imbina foarte bine istoria, cultura, religia, intr-un cadru natural geografic deseori spectaculos. Puteti sa va opriti pasii in vechea Atena sau prin fermecatorul Salonic pentru a cunoaste mai multe din istoria si cultura greceasca, sau puteti sa vizitati locuri superbe, in care muntii se intalnesc cu marea si in care un rasarit de soare este o experienta unica, imposibil de uitat.

Preturile pentru un pachet turistic in Grecia sunt rezonabile si accesibile, totusi pentru cei care nu sunt dispusi sa plateasca foarte mult, varianta achizitionarii vacantei prin early booking este una ce merita luata in considerare, mai ales ca se pot economisi destui bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *