pantofi

Despre pantofi in BUSSINES

In explozia de modele de pantofi, un lucru rămâne sigur: „cu cât mai simplu, cu atât mai potrivit”.

In tot ce vom vorbi mai departe, presupunem că toţi pantofii sunt din piele, de bună calitate. (Dacă se poate, cu talpa din piele… Problema nu este neapărat de preţ, ci „Unde îi găsesc ?…”.)

1) Regula culorii pantofilor este: pantofii sunt mai închişi la culoare decât pantalonii. Singurele culori acceptate pentru scopul nostru vestimentar sunt: negru, bleumarin, coniac (maro roşcat sau burgundy).

2) Pantofii clasici pentru ţinuta business sunt pantofii cu vârf, cu şireturi. Talpa este subţire. Totul este foarte bine finisat, cu un aspect impecabil.

Cu cât pantofii pe care doriţi să îi cumpăraţi sunt mai îndepărtaţi de această formă clasică, cu atât ar trebui să vă puneţi întrebarea dacă îi folosiţi în alte ocazii decât în cele de afaceri.

Atenţie la grosimea tălpii. Evitaţi talpa mai groasă de 7 mm şi tocurile mai mari de 2 cm. Prin urmare nu va recomandam sa purtati pantofi cu platforma pentru o astfel de tinuta.

3) Dacă nu găsiţi pantofi cu talpa de piele, măcar să nu ţipe „Eu sunt înlocuitor! 5 – adică să fie exact în nuanţa pantofilor, fără nici un alt ornament.

După aceste teste eliminatorii, nu uitaţi să îi probaţi cu atenţie. Oricât de valoroase sunt materiale din care sunt făcuţi pantofii, scopul dumneavoastră principal atunci când vă hotărâţi să cumpăraţi este să vă fie comozi. Felul în care îi simţiţi în picioare este esenţial. Ceea ce înseamnă croiala pentru un costum este calapodul pentru pantofi.

Aşa cum există croieli care nu au nici o legătură cu realitatea fizică a corpului dumneavoastră, la fel pot fi calapoade ce nu au nici o legătură cu realitatea fizică a picioarelor dumneavoastră Prin urmare, nu cumpăraţi nici o pereche de pantofi pentru care aveţi cea mai mică obiecţie. Ţineţi cont că, oricât s-ar lăsa pielea, pantofii nu vor fi niciodată mai lungi decât iniţial. Poate se lasă pielea pe lărgime, dar în lungime niciodată.

4) Mare atenţie la probă. La urma urmei, îi veţi purta cel puţin zece ore pe zi. In ca un motiv pentru a nu purta pantofi platforma. Este bine să probaţi pantofii la sfârşitul unei zile de muncă, astfel încât să vă vină bine in condiţiile de „picioare obosite”. Dacă atunci vă vin bine, cu atât mai mult vă veţi simţi comod în pantofi dimineaţa, la prima oră.

Pantofii atrag privirea oricui, în aceeaşi măsură ca zona gulerului – cunoaştem cu toţii acest clişeu. Există o idee încetăţenită… „Cunoşti cât de atent este cineva la detalii cercetându-i pantofii.”
Din momentul în care i-aţi cumpărat, aveţi o obligaţie zilnică: pantofii din picioarele dumneavoastră trebuie să fie permanent proaspăt lustruiţi. …Praf?… Noroi?… Tocuri tocite?..: Evident, nu… Evident, niciodată.

Şi, pentru că trebuie să lăsaţi pantofii cel puţin o zi să se relaxeze între două purtări succesive, să aveţi întotdeauna cel puţin trei perechi de pantofi bune de purtat.

Prin urmare cautati pantofi de piele si fara pantofi cu platforma in domeniu . Cautati o talpa cat mai subtire si cu un aspect cat mai decent, spre sobru. Si obligatoriu sa fie buni ca dimensiune. In afaceru trebuie sa zambiti si nu sa aveti grimasa pe faca ca va strang pantofii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *